Κατηγορία

Atlantic

Περιφέρεια

Eastern

Τραυματισμοί

ONOMA ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΡΟΣΤΕΡ / DEPTH CHART

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΙΣΘΟΙ

Αν θέλετε να είστε μόνιμα ενημερωμένοι για το salary cap της Βοστώνης, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Το «NBAholics» έχει συγκεντρώσει στον πίνακα με τίτλο «Μπόστον Σέλτικς μισθοί» τα χρήματα που δαπανούν οι «Κέλτες» για το ρόστερ τους. Παράλληλα, δεξιά από τον τρέχοντα μισθό έχετε τη δυνατότητα να δείτε και τα χρήματα που προβλέπεται να πάρουν οι παίκτες για τα επόμενα χρόνια των συμβολαίων τους.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μπορεί να μην είναι η υπερομάδα των περασμένων δεκαετιών, ωστόσο τα Μπόστον Σέλτικς στατιστικά έχουν πάντα ενδιαφέρον. Για αυτό λόγο αυτό, παρακάτω έχουμε μαζέψει τη στατιστική απεικόνιση των «Κελτών», για να είστε πάντα διαβασμένοι. Ηλικίες, θέσεις, πόντοι, ασίστ, ριμπάουντ, τάπες, τρίποντα και ότι άλλο πρέπει να γνωρίζετε.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΝΕΑ

Αν είστε φαν των Μπόστον Σέλτικς, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Το «NBAholics» μαζεύει καθημερινά τις τελευταίες ειδήσεις των «Κελτών» για να σας μεταφέρει το κλίμα στην άλλη πλευρά του Αταλαντικού. Στην κατηγορία «Μπόστον Σέλτικς νεα» θα βρεις τις αναλύσεις των αγώνων τους, τα μεταγραφικά και τις φήμες, όπως επίσης και την τελευταία ενημέρωση από το μέτωπο των τραυματισμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS