Διαβάστε σε αυτή τη σελίδα τα κείμενα των NBA bloggers μας. Η ομάδα του nbaholics.gr αποτελείτε από άτομα με εμπειρία στο χώρο και γνώση πάνω στο αντικείμενο. Σε εβδομαδιαία βάση λοιπόν, οι ✍ bloggers μας παραθέτουν τις απόψεις τους και σχολιάζουν την επικαιρότητα στο NBA, αλλά και γενικότερα εντός των παρκέ. Πάντα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και αναλύοντας γεγονότα και δεδομένα.

NBA retro

Στην κατηγορία NBA retro μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά ενδιαφέρουσες ιστορίες από το παρελθόν του «μαγικού κόσμου». Η συντακτική ομάδα του «Nbaholics»... ξεσκονίζει άρθρα, «μύθους» και λιγότερο γνωστές retro NBA ιστορίες για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Από τα πρώτα χρόνια του μπάσκετ στην Αμερική, μέχρι τον GOAT Μάικλ Τζόρνταν και τους πιο πρόσφατους που άφησαν το όνομα τους με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του αθλήματος και της Λίγκας.

Business and Salaries: Ξέρετε τι ισχύει με τα nba contracts; Γνωρίζετε τι συμβαίνει με το salary cap και πότε ανοίγει η μεταγραφική περίοδος; Στην κατηγορία «Business and Salaries» θα βρείτε απαντήσεις για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. Διαβάστε εδώ κείμενα που θα σας εισάγουν στον κόσμο του NBA που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες.

NBA stories

Έχετε βάλει σε λίστα ποτέ τους κορυφαίους τελικούς όλων των εποχών; Προσπαθήσατε ποτέ να ξεχωρίσετε την αγαπημένη σας δεκάδα των center που πέρασαν από τα παρκέ του NBA; Αν ναι, τότε η κατηγορία των NBA stories είναι το αντικείμενο σας. Εδώ θα βρείτε τις λίστες μας με τους κορυφαίους των κορυφαίων, με όσο μεγαλύτερη αντικειμενικότητα γίνεται. Αυτό που οι Αμερικάνοι δηλαδή ονομάζουν NBA trash talk stories.

Bloggers

Bologna
avatar 19

ΨΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Όταν ο Οβελίξ ήπιε μια τζούρα…

Bologna
avatar 24

ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ

Ευκαιρία για τους Lakers να κάνουν…

Bologna
avatar 1

ΜΑΡΟΛΑΧΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Όταν ο Karl Malone έστειλε τον…

Κατηγορίες

Bologna
avatar 119

Retro

Οι 62 πόντοι του Carmelo (vid)

Bologna
avatar 15

Business and Salaries

Πως παίζεται το Stoiximan Fantasy

Bologna
avatar 22

Top Stories

Kevin Love: «Δεν άφηνα το κρεβάτι και τα σκοτάδια…

Bologna
avatar 165

Editorial

Ένα trade που θα ικανοποιούσε Warriors και 76ers

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

PTS

26.7

REB

13.8

ASS

5.7

BLK

0.9