ΟΜΑΔΕΣ NBA

Όλα τα στοιχεία που ψάχνετε να βρείτε για τις ομάδες NBA, θα τα βρείτε σε αυτή εδώ τη σελίδα. Παρακάτω υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες οι ομάδες ΝΒΑ, χωρισμένες σε Δύση και Ανατολή, αλλά και στις έξι divisions για τη δική σας ευκολία και προκειμένου να βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα και εύκολα. Είτε είστε λάτρης της στατιστικής, είτε απλά θέλετε να... ξεψαχνίσετε τους τριάντα συλλόγους, βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο.

NBA ομάδες: Όλα όσα ψάχνετε!

Το nbaholics.gr σας κάνει τη ζωή... εύκολη. Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει ανάμεσα στις τριάντα NBA ομάδες. Για κάθε μία μπορείτε είτε να μπείτε στην σελίδα της, είτε να μεταφερθείτε κατευθείαν στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει. Τους τραυματισμούς, τα στατιστικά, τους μισθούς, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά το ρόστερ τους και τις θέσεις που παίζει ο καθένας από τους παίκτες τους. Επίσης στη σελίδα κάθε συλλόγου θα βρείτε όλες τις ειδήσεις που τις αφορούν.

Ολες οι ομάδες του NBA

Στους πίνακες που ακολουθούν από κάτω, βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ομάδες του NBA. Για τους τριάντα «μονομάχους» μπορείτε γρήγορα και εύκολα να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει και να μεταφερθείτε στην ανάλογη κατηγορία, χωρίς να χάνετε χρόνο.