Κατηγορία

Central

Περιφέρεια

Eastern

Τραυματισμοί

ONOMA ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Dylan Windler SF Out 25-12-20 Hand Day-to-day
Isaac Okoro SF Out 27-12-20 Foot Day-to-day
Kevin Love PF Out 29-12-20 Calf Day-to-day
Kevin Porter Jr. SG Out 12-12-20 Personal Day-to-day
Matthew Dellavedova PG Out 13-12-20 Back Day-to-day

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΡΟΣΤΕΡ / DEPTH CHART

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΜΙΣΘΟΙ

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στους Κλίβελαντ Καβαλίερς; Η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση βρίσκεται παρακάτω. Η ομάδα του «NBAholics», έχει συγκεντρώσει στον πίνακα που ακολουθεί τους μισθούς των παικτών των «Καβς» για να έχετε μια γενικότερη εικόνα. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε και τα λεφτά που θα δαπανηθούν για το ρόστερ τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τις συμφωνίες που υπάρχουν.

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Αν είστε λάτρεις της στατιστικής, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Στον παρακάτω πίνακα συγκεντρώσαμε όλα τα Κλίβελαντ Καβαλίερς στατιστικά για να έχετε μια γενικότερη εικόνα για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις. Ηλικίες, θέσεις, πόντοι, ασίστ, ριμπάουντ, τάπες, τρίποντα... όλα θα τα βρείτε εδώ.

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΝΕΑ

Αν ψάχνετε για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τότε είστε στο σωστό μέρος. Η ομάδα του «NBAholics» έχει δημιουργήσει την ειδική κατηγορία «Κλίβελαντ Καβαλίερς νέα» και σας μεταφέρει στο... παρκέ του «Quicken Loans Arena». Ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις των «Καβς», τους αγώνες τους, τη μεταγραφολογία και τους τραυματισμούς του, για να μην μένετε ποτέ πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS