Κατηγορία

Central

Περιφέρεια

Eastern

Τραυματισμοί

ONOMA ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ ΡΟΣΤΕΡ / DEPTH CHART

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ ΜΙΣΘΟΙ

Ψάχνετε τους Ιντιάνα Πέισερς μισθούς; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Η έμπειρη ομάδα του «NBAholics» σας παρουσιάζει συγκεντρωμένο παρακάτω όλο το salary cap της ομάδας για να γνωρίζετε πόσα χρήματα θα δαπανήσει μέσα στη σεζόν για τη συμφωνία της με τους παίκτες της. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε τι χρήματα προβλέπεται να λάβουν οι τελευταίοι -βάσει των συμφωνιών που έχουν- για κάθε χρόνο του συμβολαίου τους.

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι και να μην σας ξεφεύγει τίποτα, στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να διαβάσετε όλα τα Ιντιάνα Πέισερς στατιστικά. Δείτε όλους τους μέσους όρους των παικτών του Νέιτ ΜακΜίλαν (πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, τάπες και τρίποντα), όπως επίσης τη θέση που αγωνίζεται ο καθένας και την ηλικία του.

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ ΝΕΑ

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους Ιντιάνα Πέισερες. Η ομάδα του «NBAholics» φροντίζει και σας μεταφέρει καθημερινά το ρεπορτάζ της ομάδας. Όλες οι ειδήσεις, τα μεταγραφικά σενάρια, οι φήμες, τα report των αγώνων καθώς και το ιατρικό δελτίο, θα τα βρεις στο «Ιντιάνα Πέισερς νεα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS