Κατηγορία

Pacific

Περιφέρεια

Western

Τραυματισμοί

ONOMA ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΡΟΣΤΕΡ / DEPTH CHART

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΜΙΣΘΟΙ

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα, το «NBAholics» σας παραθέτει παρακάτω το salary cap των Λος Άντζελες Κλίπερς. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους μισθούς των παικτών (πχ Καουάι Λέοναρντ μισθός), μαζί με την ηλικία τους και τη θέση τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα λεφτά που θα δαπανηθούν για καθέναν από τους παίκτες στο ρόστερ, μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Το διάβασμα των αριθμών στο μπάσκετ μπορεί να μας οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα. Πόσο μάλλον στο NBA, όπου η σεζόν είναι... μαραθώνιο. Για αυτό, η έμπειρη ομάδα του «NBAholics» συγκεντρώνει όλα τα στατιστικά στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζεται. Ηλικίες, θέσεις, μέσους όρους σε πόντους, ασίστ και ριμπάουντ... όλα τα Λος Άντζελες Κλίπερς στατιστικά θα τα βρείτε παρακάτω.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΝΕΑ

Αν θέλετε να είστε μόνιμα ενημερωμένοι για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, τότε βρίσκεται στο σωστό μέρος. Στην κατηγορία «Λος Άντζελες Κλίπερς νεα», θα βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ομάδας. Ρεπορτάζ, δηλώσεις, μετραγραφές, τραυματισμοί και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τους Κλίπερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS