Κατηγορία

Southeast

Περιφέρεια

Eastern

Τραυματισμοί

ONOMA ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΡΟΣΤΕΡ / DEPTH CHART

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΜΙΣΘΟΙ

Στον παρακάτω πίνακα η ομάδα του «NBAholics» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει το salary cap των Μαϊάμι Χιτ. Δείτε αναλυτικά για κάθε παίκτη τα χρήματα που λαμβάνει για κάθε χρόνο του συμβολαίου του (πχ. Τζίμι Μπάτλερ μισθός), ώστε να είστε ενημερωμένοι για τα πάντα. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε πόσα χρήματα προβλέπεται να πληρώσουν οι Χιτ για κάθε χρόνο της συμφωνίας τους με τους παίκτες του ρόστερ τους.

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για να μην σας ξεφεύγει τίποτα και να είστε μόνιμα μέσα... στα πράγματα, στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε όλα τα Μαϊάμι Χιτ στατιστικά. Συγκεντρώνουμε και ανανεώνουμε συνεχώς όλα τα στατιστικά στοιχεία για την ομάδα της Φλόριντα. Ηλικία, θέσεις, πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, τάπες και τρίποντα.

ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΝΕΑ

Ενημερωθείτε από όπου και να είστε για τα τελευταία νέα των Μαϊάμι Χιτ. Το «NBAholics» σας μεταφέρει το καθημερινό ρεπορτάζ της παρέας του Τζίμι Μπάτλερ. Στην κατηγορία «Μαϊάμι Χιτ νεα» θα βρείτε ειδήσεις, αναλύσεις αγώνων, μεταγραφικά σενάρια και φήμες, όπως και το ιατρικό δελτίο των Χιτ, για να γνωρίζετε οποιαδήποτε στιγμή τη συμβαίνει στο μαγικό κόσμο του NBA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS