Κατηγορία

Central

Περιφέρεια

Eastern

Τραυματισμοί

ONOMA ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΡΟΣΤΕΡ / DEPTH CHART

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΙΣΘΟΙ

Η ομάδα του «NBAholics» συγκέντρωσε και παραθέτει το salary cap των Μιλγουόκι Μπακς. Στον παρακάτω πίνακα, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε αναλυτικά τα χρήματα που κοστίζουν στα «ελάφια» οι παίκτες τους (πχ Γιάννης Αντετοκούνμπο μισθός), καθώς και την ηλικία, τη θέση που αγωνίζονται αλλά και τους μισθούς που θα δαπανηθούν τα επόμενα χρόνια.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στο μπάσκετ και συγκεκριμένα το NBA το διάβασμα τους είναι απαραίτητο. Για το λόγο αυτό, μαζέψαμε στον παρακάτω πίνακα τα στατιστικά Μιλγουόκι Μπακς για κάθε παίκτη αναλυτικά. Δείτε την ηλικία, τη θέση και τους μέσους όρους πόντων, ασίστ, ριμπάουντς, ταπών και τριπόντων για να έχετε πιο πλήρη εικόνα.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΝΕΑ

Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα των Μιλγουόκι Μπακς. Το team του «NBAholics» καθημερινά συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ομάδας του Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τις αναλύσεις των αγώνων τους, τα μεταγραφικά, τις φήμες, τους τραυματισμούς και όλα τα νέα Μιλγουόκι Μπακς, ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι, για όσα συμβαίνουν στην από εκεί πλευρά του Ατλαντικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS