Κατηγορία

Southwest

Περιφέρεια

Western

Τραυματισμοί

ONOMA ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΡΟΣΤΕΡ / DEPTH CHART

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΜΙΣΘΟΙ

Στον παρακάτω πίνακα η ομάδα του «NBAholics» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει το salary cap των Σαν Αντόνιο Σπερς. Δείτε αναλυτικά για κάθε παίκτη τα χρήματα που λαμβάνει για κάθε χρόνο του συμβολαίου του (πχ. ΛαΜάρκους Όλντριτζ μισθός), ώστε να είστε ενημερωμένοι για τα πάντα. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε πόσα χρήματα προβλέπεται να πληρώσουν τα «σπιρούνια» για κάθε χρόνο της συμφωνίας τους με τους παίκτες του ρόστερ τους.

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για να μην σας ξεφεύγει τίποτα και να είστε μόνιμα μέσα... στα πράγματα, στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε όλα τα Σαν Αντόνιο Σπερς στατιστικά. Συγκεντρώνουμε και ανανεώνουμε συνεχώς όλα τα στατιστικά στοιχεία για την ομάδα της Καλιφόρνια. Ηλικία, θέσεις, πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, τάπες και τρίποντα.

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΝΕΑ

Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα των Σαν Αντόνιο Σπερς. Τα «σπιρούνια» και το ρεπορτάζ τους «παίζουν» καθημερινά στο «NBAholics». Μεταφερθείτε στον μαγικό κόσμο του NBA, διαβάζοντας καθημερινά τα Σαν Αντόνιο Σπερς νεα και όλα όσα έχουν να κάνουν με την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS