Κατηγορία

Atlantic

Περιφέρεια

Eastern

Τραυματισμοί

ONOMA ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΡΟΣΤΕΡ / DEPTH CHART

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΜΙΣΘΟΙ

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι, το «NBAholics» σας παραθέτει παρακάτω όλο το salary cap των Τορόντο Ράπτορς. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους μισθούς των Καναδών (πχ Μαρκ Γκασόλ μισθός), μαζί με την ηλικία τους και τη θέση τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα λεφτά που θα δαπανηθούν για καθέναν από τους παίκτες στο ρόστερ, μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Το διάβασμα των αριθμών στο μπάσκετ μπορεί να μας οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα. Για αυτό, η έμπειρη ομάδα του «NBAholics» συγκεντρώνει όλα τα στατιστικά στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζεται. Ηλικίες, θέσεις, μέσους όρους σε πόντους, ασίστ και ριμπάουντ... όλα τα Τορόντο Ράπτορς στατιστικά θα τα βρείτε παρακάτω.

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΝΕΑ

Οι πρωταθλητές του NBA, Τορόντο Ράπτορς «παίζουν» καθημερινά στο «NBAholics». Συντονιστείτε για να γνωρίζετε τις τελευταίες ειδήσεις των Καναδών. Την ανάλυση όλων των παιχνιδιών τους στο φετινό μαραθώνιο, όλες τις φήμες και τα μεταγραφικά Τορόντο Ράπτορς νεα, καθώς και το ιατρικό τους δελτίο, για να μην μένετε ποτέ πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS