Κατηγορία

Northwest

Περιφέρεια

Western

Τραυματισμοί

ONOMA ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΡΟΣΤΕΡ / DEPTH CHART

ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΜΙΣΘΟΙ

Ψάχνετε τους Ντένβερ Νάγκετς μισθούς; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Η έμπειρη ομάδα του «NBAholics» σας παρουσιάζει συγκεντρωμένο παρακάτω όλο το salary cap της ομάδας για να γνωρίζετε πόσα χρήματα θα δαπανήσει μέσα στη σεζόν για τη συμφωνία της με τους παίκτες της. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε τι χρήματα προβλέπεται να λάβουν οι τελευταίοι -βάσει των συμφωνιών που έχουν- για κάθε χρόνο του συμβολαίου τους.

ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι και να μην σας ξεφεύγει τίποτα, στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να διαβάσετε όλα τα Ντένβερ Νάγκετς στατιστικά. Δείτε όλους τους μέσους όρους των παικτών του Μάικλ Μαλόουν (πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, τάπες και τρίποντα), όπως επίσης τη θέση που αγωνίζεται ο καθένας και την ηλικία του.

ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΕΑ

Ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους Ντένβερ Νάγκετς. Στο «NBAholics» φροντίζουμε καθημερινά να σας κρατάμε ενήμερους για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα με ρεπορτάζ, μεταγραφές, φήμες, ιατρικό δελτίο, αναλύσεις αγώνων και ότι έχει να κάνει με τα Ντένβερ Νάγκετς νεα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS