Card image

Αντίο “Gigi”…

27 Ιανουαρίου 2020 18:10

H Gianna Bryant πέθανε την Κυριακή το πρωί, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επενέβαινε, συνετρίβη σε λόφο κοντά στην περιοχή Calabasas, 30 χλμ βορειοδυτικά του Los Angeles. Και ήταν μόλις 13.

Η Gianna, γνωστή και ως Gigi, όπως την αποκαλούσε ο πατέρας της, ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά του Kobe Bryant, με την Vanessa (πρώην μοντέλο). Μαζί της, στην μοιραία πτήση, ο πατέρας της, ο “θρύλος” του NBA, Kobe Bryant, ακόμα έξι επιβάτες και ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου. Και σύμφωνα με τον Σερίφη της περιοχής, Alex Villanueva, είναι όλοι νεκροί.

Η Gianna Maria-Onore Bryant, γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 2006.

Από μικρό παιδί ήταν συνηθισμένη φιγούρα στο Staples Center, όπου πήγαινε να παρακολουθήσει τους αγώνες των Lakers, παρέα με την μεγαλύτερή της αδερφή, Natalia και την μητέρα τους Vanessa. Τα επόμενα δύο κορίτσια ήρθαν για την οικογένεια Bryant, αφού ο Kobe “κρέμασε” τα παπούτσια του (Bianka, τριών ετών και Capri, επτά μηνών).

Σαν “Gigi” μεγάλωσε, έχοντας ως πρότυπο τον πατέρα της. Τον παρακολουθούσε συνέχεια και ο ίδιος κατάφερε να της περάσει την αγάπη του για το άθλημα. Προπονούνταν μαζί, ενώ ο πατέρας της ήταν αυτός που προπονούσε και την ομάδα της μικρής Gigi. Όποιος ο ίδιος περήφανα είχε δηλώσει στο σόου του Jimmy Kimmel στην τηλεόραση πριν λίγο καιρό, σίγουρα θα ήθελε να την δει κάποια στιγμή να παίζει στο WNBA.

Όπως είχε ο Kobe αποκαλύψει στο podcast του “All the Smoke“, Showtime Basketball, όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σταμάτησε να παρακολουθεί μπάσκετ. Και ήταν η αγάπη της Gigi για το παιχνίδι, αυτή που τον οδήγησε να αρχίσει να παρακολουθεί μπάσκετ και πάλι. Αγαπημένοι της παίχτες ήταν ο Luka Doncic, o James Harden, o Russell Westbrook, o Trae Young κι ο LeBron James.

Όταν πριν από λίγες ημέρες, ο Bryant και η Gigi ταξίδεψαν στην Atlanta για να δουν τον Young να παίζει, ο παίχτης των Hawks αστειεύτηκε λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που θα συναντούσε την Gigi, αφού εκείνη είχε ζητήσει να συναντηθούν. Λίγες ώρες μετά το θάνατό της, ο Young πόσταρε αυτό.

Όταν η Gigi ήταν 12 ετών, ο Reggie Miller προσπάθησε να πείσει τον πατέρα της να την στείλει στο UCLA, από όπου αποφοίτησε κι ο ίδιος. Ο Bryant αρνήθηκε λέγοντας ότι η Gigi θα πάει στο πανεπιστήμιο του Connecticut, όπου ήδη είχε βρεθεί κι είχε παρακολουθήσει αγώνες των Huskies.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Had a great trip to @uconnwbb for senior night and the retirement of basketball legend @promise50 with my baby Gigi. Thank you Gampel, Thank you Coach Geno and Cd for the warm welcome. Good luck the rest of the way 💪🏾 #mambamentality #wizenard

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kobe Bryant (@kobebryant) στις


Η επαφή της Gigi με τα Social Media δεν ήταν συχνή. Η ίδια όμως ήταν ήδη διάσημη από τα Social Media του πατέρα της.

Κάπου σε μια φωτογραφία φαίνεται η Gigi να είναι με έναν φίλο της και κάπου αλλού κάτω από μια μπασκέτα να κοιτάει τον ουρανό. Κι αλλού, φορώντας ένα μωβ-χρυσό τζάκετ να ντριμπλάρει την μπάλα, πριν επιχειρήσει ένα fadewaway σουτ.

Την Κυριακή η Gigi ξύπνησε να πάει να παίξει μπάσκετ. Όπως κάθε άλλη ημέρα. Είχε όλη τη ζωή μπροστά της, αλλά βρήκε έναν τραγικό θάνατο. Ήταν ένα παιδί, που αγαπούσε τους φίλους της, την οικογένειά της, το μπάσκετ.

Το πρωί του δυστυχήματος, πίστευε, αυτή, ο πατέρας της, οι υπόλοιποι επιβάτες, ότι θα πάνε στην Mamba Adacemy να παίξουν και να δουν μπάσκετ. Όμως τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Η Gigi πέθανε στο “δρόμο” για να πάει να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο από κάθε τι άλλο. Δεν κάνει ελαφρύτερο τον πόνο των δικών της αυτό. ήταν ένα κορίτσι, που πιθανώς θα έγραφε τη δική της ιστορία στο άθλημα. Η ιστορία όμως αυτή, τελείωσε νωρίς. Την Κυριακή το πρωί…

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Έμφραγμα του μυοκαρδίου ο Πάμπλο Λάσο

30/05/22

Έμφραγμα του μυοκαρδίου ο Πάμπλο Λάσο

Έμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη ο Πάμπλο Λάσο. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης εισήχθη στο νοσοκομείο…

30/05/22

Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Ivkovic

21/09/21

Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Ivkovic

Πλήθος μπασκετικού κόσμου βρέθηκε σήμερα στο Βελιγράδι στην κηδεία του Ντούσαν Ιβκοβιτς, προκειμένου να τιμήσουν…

21/09/21

Πουλάει το ποσοστό του στους Kings o Shaquille O’Neal

09/08/21

Πουλάει το ποσοστό του στους Kings o Shaquille O’Neal

Έτοιμος να επενδύσει σε στοιχηματική εταιρεία είναι ο Shaquille O'Neal, ένας από τους πλέον πιο…

09/08/21

«Βεντέτα» ανάμεσα σε Lowry και Gordon (vid)

01/02/21

«Βεντέτα» ανάμεσα σε Lowry και Gordon (vid)

Φαίνεται πως ο Aaron Gordon των Orlando Magic, δεν έχει ξεχάσει όσα συνέβησαν στη «φούσκα»,…

01/02/21

Ο σεβασμός του Davis προς τους Golden State Warriors

30/01/21

Ο σεβασμός του Davis προς τους Golden State Warriors

Mετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περυσινή χρονιά από τους Lakers, o Anthony Davis αποκάλυψε…

30/01/21

Δε συζητούν την ανταλλαγή του Beal οι Wizards

30/01/21

Δε συζητούν την ανταλλαγή του Beal οι Wizards

O Bradley Beal είναι ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες στο ΝΒΑ. Έχει εκπληκτικό ταλέντο,…

30/01/21

O Tristan Thompson ελπίζει οι Cavaliers να αποσύρουν τη φανέλα του

29/01/21

O Tristan Thompson ελπίζει οι Cavaliers να αποσύρουν τη φανέλα του

Μπορεί ο Tristan Thompson να αγωνίζεται με τη φανέλα των Celtics, όμως δεν ξεχνάει το…

29/01/21