Card image

“Φίλε, σε μισούσα…”

14 Ιουλίου 2021 20:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο L-Train

(1η δημοσίευση, 27/1/2020)

Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα ενός φίλου των Boston Celtics στον Kobe Bryant…

Kobe…

Φίλε σε μισούσα…

Μισούσα αυτό το ηλίθιο turnaroung jump σουτ. Μισούσα αυτά τα drives στο καλάθι, που πάντα φαινόταν ότι θα έχουν ένα εξαιρετικό τελείωμα και πάντα με “and one”. Μισούσα αυτό το στυλ που έπαιζες χαμηλή άμυνα, που πάντα κατέληγε σε κλέψιμο.

Το λάτρεψα που σε κέρδισα το 2008. Το λάτρεψα που σούταρες μόλις με 40% εντός πεδιάς σε όλη τη σειρά. Το λάτρεψα που ο δικός μας Paul Pierce πήρε το FMVP. Το λάτρεψα που το 17ο πρωτάθλημα το πήραμε κόντρα στους Lakers.

Μίσησα το 2010 που χάσαμε το πρωτάθλημα από εσάς. Μίσησα που παρόλο που είχε 6/24 εντός πεδιάς, σκόραρε 23 πόντους στο 7ο παιχνίδι, πήρες 15 ριμπάουντ κι οδήγησες τους Lakers στον τίτλο.

Το λάτρεψα που οι Lakers αποτύγχαναν να “χτίσουν” superteams γύρω σου κι όσο οι Celtics έκαναν rebuild γρήγορα, οι Lakers ολοένα και έπεφταν πιο κάτω.

Μίσησα που όταν οι Celtics δεν ήταν “καλά”, το κοινό φώναζε για σένα στο TD Garden, “MVP”.

Μίσησα που έκοψες τον αχίλλειό σου και δεν ήσουν εκεί. Χάθηκε έτσι η ευκαιρία για μια τελευταία παράσταση. Και μίσησα και το γεγονός ότι κι οι Celtics δεν σε περίμεναν και έτσι έμεινε αυτό το 1-1 αυτών των Celtics με τους δικούς σου Lakers.

Λάτρεψα το γεγονός ότι ανάρρωσες κι επέστρεψες, το γεγονός ότι βγήκες και πάλι μπροστά σαν “πολεμιστής”. Λάτρεψα που σκόραρες 60 πόντους στο τελευταίο παιχνίδι σου.

Λάτρευα και μισούσα ταυτόχρονα, ως Celtics fan, τη στιγμή που φώναζα “Kobe” κάθε φορά που τσαλάκωνα ένα χαρτάκι, έκανα μια μπάλα και την πέταγα στον κάδο. Μίσησα και λάτρεψα το γεγονός ότι ανέβασες την παρακάτω φωτογραφία.

Λάτρεψα το γεγονός ότι στήριζες πάντα το “Celtics – Lakers” και το τι αυτό σημαίνει, ακόμα κι όταν τα δύο franchise όταν στα κάτω τους.

Μίσησα το γεγονός ότι πέρασες το Mamba Mentality στον Jayson Tatum το καλοκαίρι του 2018.

Μισούσα το πόσο σεβόμουν το παιχνίδι σου και το πάθος για νίκη. Μίσησα το γεγονός ότι ποτέ δεν μπόρεσα να σε μισήσω εξ ολοκλήρου, εξαιτίας αυτού.

Λάτρεψα το γεγονός ότι όταν έφυγες από το μπάσκετ, έγινες ένας “πατέρας” για όλα τα παιδιά που έπαιξαν. Λάτρεψα το γεγονός ότι κι οι δύο έχουμε κόρες που αγαπάνε τον αθλητισμό. Λάτρεψα το γεγονός ότι περάσαμε σε αυτές, την αγάπη μας για το σπορ.

Μισώ το γεγονός ότι ποτέ οι fan των Celtics δε θα εναντιωθούν απέναντί σου. Μισώ το γεγονός ότι εσύ κι η κόρη σου φύγατε από κοντά μας τόσο νωρίς. Μισώ ότι τα μάτια μου θα γεμίσουν δάκρυα για αυτό. Μισώ που η καρδιά μου έσπασε, για την οικογένειά σου.

Μισώ το γεγονός ότι έφυγες…

Αναπαύσου εν ειρήνη, Kobe.

Με αγάπη και σεβασμό,

Ένας fan των Celtics

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Lakers – Pistons: Το παιχνίδι με το χαμηλότερο σκορ στην ιστορία του ΝΒΑ

05/01/22

Lakers – Pistons: Το παιχνίδι με το χαμηλότερο σκορ στην ιστορία του ΝΒΑ

Είμαστε πίσω στο μακρινό 1950 και την τέταρτη κατά σειρά σεζόν του ιστορικού πρωταθλήματος και…

05/01/22

Σαν σήμερα ένα από ιστορικότερα “poster” στο NBA (vid)

20/05/21

Σαν σήμερα ένα από ιστορικότερα “poster” στο NBA (vid)

Σαν σήμερα στις 20 Μαΐου του 1994 σημειώθηκε αν όχι το ιστορικότερο τότε ένα εκ…

20/05/21

Όταν ο Kobe αποχαιρέτησε το ΝΒΑ με 60άρα στoυς Jazz (video)

13/04/21

Όταν ο Kobe αποχαιρέτησε το ΝΒΑ με 60άρα στoυς Jazz (video)

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του Kobe Bryant με την φανέλα των…

13/04/21