Card image

Το proccess στα “σκουπίδια”

2 Οκτωβρίου 2020 19:44

Δεν το περίμενα να γράψω τόσο άμεσα (πριν το χθεσινό είχα γράψει ξανά το 1821 και πιο πριν, όταν είχε εφευρεθεί η τυπογραφία), λέω όμως να κείμενά μου να αυξηθούν σιγά-σιγά κι ειδικά με τα θέματα να “τρέχουν”. Να τα λέμε πιο συχνά, να αποτυπώνω τις απόψεις μου, να με “κράζετε” εσείς και να προχωράμε παρακάτω. Αν και πιστεύω ότι στο σημερινό μου blog, θα συμφωνήσετε οι περισσότεροι.

Χθες βράδυ λοιπόν, οι 76ers, αγχωμένοι μην και δεν βρουν προπονητή, έδωσαν συνέντευξη, έτρεξαν κι έκλεισαν τον Doc Rivers. Ξαναπάμε. Ήταν δύο βδομάδες δίχως κόουτς, πήραν συνεντεύξεις από ένα σωρό προπονητές κι όταν έμαθαν ότι ο Rivers έμεινε ελεύθερος, την μια μέρα τον κάλεσαν στα γραφεία, τη δεύτερη του πήραν συνέντευξη και την τρίτη τον προσέλαβαν. Για 5 (ολογραφώς πέντε) χρόνια. Συγγνώμη αλλά, δεν υπάρχει ελπίδα…

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…

Για να το πάρουμε το πράγμα από την αρχή, το όλο θέμα “βρωμάει” από το κεφάλι. Πριν λίγες ημέρες οι 76ers έτρεξαν και πάλι, για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Elton Brand. Το τι ΔΕΝ έχει προσφέρει ο συγκεκριμένος GM στην ομάδα, το αποτυπώσαμε όταν έσκασε η είδηση, στο συγκεκριμένο άρθρο. Πραγματικά, μιλάμε για μια ακατανόητη ενέργεια από πλευράς διοίκησης και ιδιοκτησίας, που αργά ή γρήγορα θα φέρει κι άλλα αρνητικά αποτελέσματα στον οργανισμό.

Όπως και να χει, οι 76ers θα πορευτούν με τον Brand για τα επόμενα χρόνια, όμως η ελπίδα υπήρχε όσον αφορά το όνομα του κόουτς που θα πήγαινε στη Philadelphia. Τα ονόματα που ακούγονταν βέβαια δεν ήταν και πολύ “δυνατά”, ούτε μπορείς να πεις ότι έφερναν χαμόγελο στους φιλάθλους των 76ers, υπήρχε όμως κι ελπίδα να ακουστεί κι ένα νέο πρόσωπο. Ώσπου, χθες “έσκασε” η είδηση…

Ο άνθρωπος των Los Angeles Loosers

Doc Rivers λοιπόν. Ένας άνθρωπος που στα χρόνια που έκατσε στο LA, κατάφερε να μην περάσει σε τελικούς Δυτικής Περιφέρειας, έχοντας μια φορά την τριπλέτα των Paul, Griffin, Jordan και φέτος έχοντας τους Leonard, George και σε δεύτερο επίπεδο τους Williams, Beverley, Harrell.

Να με συγχωράτε κύριοι, αλλά τέτοιον προπονητή τι να τον κάνω; Ναι, γράφτηκε ένα άρθρο το πρωί, που αναφέρει τα κατορθώματα του Rivers στη regular, αλλά όταν “σφίγγουν τα γάλατα”, που είναι;

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο κόσμος πιστεύω δε θα τον θυμάται για το ένα πρωτάθλημα που πήρε με τους Celtics, αλλά για το τίποτα που δεν κατάφερε να κάνει με τις δύο φουρνιές παιχταράδων στους Clippers. Αλίμονο βέβαια αν δεν κατάφερνε να πάρει και τίτλο στη Βοστόνη, έχοντας στη δούλεψή του, τους Garnett, Pierce, Allen, Rondo, Perkins.

Λίγος και στα αποδυτήρια

Και βρίσκω ακόμα πιο λάθος την επιλογή των 76ers, με βάση κι αυτό το τελευταίο που “έσκασε” τις τελευταίες ημέρες κι αφορούσε το γεγονός ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις προσωπικότητες που είχε στα αποδυτήρια. Το γεγονός ότι χειρίστηκε εντελώς λάθος τη συνύπαρξη των Leonard και George και δεν κατάφερε να δώσει ρόλους στους παίχτες του.

Τουλάχιστον ως προς αυτό, θεωρώ ότι τόσο ο Mike D’Antoni, όσο κι ο Ty Lue θα τα κατάφερναν καλύτερα.

Εν ολίγης, βρίσκω εντελώς λάθος την επιλογή των 76ers. Και γιατί επιλέγουν έναν κόουτς που δεν έχει καταφέρει την τελευταία 10ετία, με υπερομάδες, να δείξει κάτι στα playoffs και γιατί πλέον φαντάζει “λίγος” στη διαχείριση προσωπικοτήτων. Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στα αποδυτήρια των 76ers, παρουσία των Embiid και Simmons.

Τόσο η επιλογή παραμονής του Brand, όσο κι η επιλογή του Rivers, πετάνε μια και καλή το “Proccess”, στα σκουπίδια.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Έμφραγμα του μυοκαρδίου ο Πάμπλο Λάσο

30/05/22

Έμφραγμα του μυοκαρδίου ο Πάμπλο Λάσο

Έμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη ο Πάμπλο Λάσο. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης εισήχθη στο νοσοκομείο…

30/05/22

Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Ivkovic

21/09/21

Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Ivkovic

Πλήθος μπασκετικού κόσμου βρέθηκε σήμερα στο Βελιγράδι στην κηδεία του Ντούσαν Ιβκοβιτς, προκειμένου να τιμήσουν…

21/09/21

Πουλάει το ποσοστό του στους Kings o Shaquille O’Neal

09/08/21

Πουλάει το ποσοστό του στους Kings o Shaquille O’Neal

Έτοιμος να επενδύσει σε στοιχηματική εταιρεία είναι ο Shaquille O'Neal, ένας από τους πλέον πιο…

09/08/21

«Βεντέτα» ανάμεσα σε Lowry και Gordon (vid)

01/02/21

«Βεντέτα» ανάμεσα σε Lowry και Gordon (vid)

Φαίνεται πως ο Aaron Gordon των Orlando Magic, δεν έχει ξεχάσει όσα συνέβησαν στη «φούσκα»,…

01/02/21

Ο σεβασμός του Davis προς τους Golden State Warriors

30/01/21

Ο σεβασμός του Davis προς τους Golden State Warriors

Mετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περυσινή χρονιά από τους Lakers, o Anthony Davis αποκάλυψε…

30/01/21

Δε συζητούν την ανταλλαγή του Beal οι Wizards

30/01/21

Δε συζητούν την ανταλλαγή του Beal οι Wizards

O Bradley Beal είναι ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες στο ΝΒΑ. Έχει εκπληκτικό ταλέντο,…

30/01/21

O Tristan Thompson ελπίζει οι Cavaliers να αποσύρουν τη φανέλα του

29/01/21

O Tristan Thompson ελπίζει οι Cavaliers να αποσύρουν τη φανέλα του

Μπορεί ο Tristan Thompson να αγωνίζεται με τη φανέλα των Celtics, όμως δεν ξεχνάει το…

29/01/21