Card image

Οι rookies που θα ξεχωρίσουν

19 Μαρτίου 2020 16:14

ΓΡΑΦΕΙ Ο L-Train

Έχοντας πάρει μια μεγάλη ιδέα του φετινού πρωταθλήματος, αφού οι ομάδες έχουν ολοκληρώσει τα 3/4 των υποχρεώσεών τους, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ποιοι από τους rookies που είδαμε φέτος, έχουν το potentional για κάτι μεγάλο παρακάτω. Για πάμε…

Zion Williamson

Τον είπαν νέο LeBron. Too Much. Όταν ο LeBron αγγίζει δυσθεώρητα “μεγέθη” του ΝΒΑ πλέον. Μπήκε πάντως στο ΝΒΑ και σε 19 ματς μετράει 23.6 πόντους και 6.8 ριμπάουντ. Κρίμα που δεν ήταν υγιής από την αρχή της σεζόν, αλλά κι από το λίγο που τον είδαμε, φαίνεται ότι αν μείνει γερός κι αντέξουν τα γόνατά του, θα είναι το next best thing της λίγκας.

Ja Morant

Είδε φως και μπήκε. Τον βοήθησε πάρα πολύ η φετινή σεζόν για να αναδειχθεί. Αρχικά ήταν το Νο1 του draft που έπαιζε μπάσκετ. Αφού το κανονικό Νο1 άργησε πολύ. Οπότε είχε φώτα στραμμένα πάνω του. Πήγε σε μια ομάδα, που μπήκε να παίξει αμέσως βασικός. Και το κυριότερο. με 17.6 πόντους (πρώτος σκόρερ), 3.5 ριμπάουντ και 6.9 ασίστ, την έχει (και λογικά θα τη βάλει) στα playoffs. Κι βλέποντάς τον θεωρούμε ότι έχει τα φόντα να γίνει ένας All-Star Point Guard.

Kendrick Nunn

Ξεκίνησε “γράφοντας” τρελά νούμερα στο σκοράρισμα. Μετά μοιραία έπεσε. Το χέρι του πάντως είναι… “αλφάδι”. Δεν είναι ο καλύτερος πασέρ, ούτε και ριμπάουντ, ενώ και στο μαρκάρισμα υστερεί (αυτό μπορεί να το δουλέψει). Με το πολύ καλό του περιφερειακό σουτ όμως, θα γίνει ένας -σίγουρα- ρολίστας πολυτελείας. Κι αν αναπτύξει ακόμα ένα-δύο τομείς του παιχνιδιού του, γιατί όχι και All-Star.

Coby White

Άργησε να μπει στην πεντάδα. Έπρεπε να περιμένει τους τραυματισμούς των Dunn και LaVine. Όταν μπήκε όμως… Στα τελευταία 10 ματς πριν τη διακοπή, όπου έπαιζε πλέον κοντά 34΄, μέτρησε 24.7 πόντους και 4.3 ασίστ. Και τότε όλοι είδαν τον Coby White που είχαμε χαζέψει στα summer camp. Είναι ταχύτατος, βλέπει γήπεδο και σκοράρει. Εύκολα All-Star.

Eric Paschall

Ένα αθόρυβο εργαλείο. Θα είναι ο Green της επόμενης ημέρας στους Warriors. Εύκολα. Δεν είναι τόσο καλός αμυντικά, ακόμα. Αλλά έχει όλα τα φόντα να γίνει. Και κυρίως το σουλούπι. Αν μας ρωτάτε. Ούτε ο Green είναι All-Star. Είναι όμως ένα υπερπολύτιμο “εργαλείο”. Ένας ρολίστας που αν τον έχεις σου ανεβάζει τις πιθανότητες για πρωτάθλημα, κατά πολύ. Ε, το ίδιο ακριβώς θα κάνει κι ο Paschall.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κέρδισε ένα NBA League Pass

29/05/21

Κέρδισε ένα NBA League Pass

Επειδή φέτος παρακολουθούμε τα πιο συναρπαστικά playoffs των τελευταίων ετών, με τα break να διαδέχονται…

29/05/21

NBA Fantasy League by Foxbet

10/03/21

NBA Fantasy League by Foxbet

Η μαγική σεζόν του ΝΒΑ έχει φτάσει πλέον στα μισά και η «κοινότητα» του NBAholics,…

10/03/21

NBA Stoiximan Fantasy

20/01/21

NBA Stoiximan Fantasy

Η δράση στο Stoiximan NBA Fantasy δε σταματάει και στο NBAholics έχουμε και για σήμερα…

20/01/21

NBAholics Fantasy League 2020-2021

18/12/20

NBAholics Fantasy League 2020-2021

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μαζί της κι η πιο... "φανταστική"…

18/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

09/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

Πέρυσι γράφαμε και λέγαμε ότι οι Celtics είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν έχουν έναν "ψηλό"…

09/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

07/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

Γράφει ο NbaddictGr Όλοι σας περιμένετε να διαβάσετε για κάποιους mainstream παίκτες. Σήμερα, όμως, θα…

07/12/20