Card image

Μπορούν να δημιουργήσουν ένα Ευρωπαϊκό Big 3 οι Mavs

12 Απριλίου 2020 19:50

Οι Dallas Mavericks είναι μια ομάδα, η οποία αρέσκεται στο να… επενδύει σε Ευρωπαίους παίκτες. Το 2018 οι Atlanta Hawks επέλεξαν στο Νο 3 του draft τον Σλοβένο γκαρντ, Luka Doncic, ωστόσο έπειτα από την ολοκλήρωση οι Mavs απέκτησαν τα δικαιώματά του. Αυτή η επιλογή δείχνει το πόσο πολύ πίστευαν στον συγκεκριμένο παίκτη οι ιθύνοντες και ο head coach της ομάδας.

Ο Luka Doncic από την πρώτη μέρα που πάτησε το… πόδι του στα παρκέ του ΝΒΑ, έδειξε ότι θα γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη Λίγκα. Το «παιδί θαύμα» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ είχε 21.2 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 6.0 ασίστ σε 72 συμμετοχές. Το περασμένο καλοκαίρι δούλεψε σκληρά και αυτό φάνηκε την εφετινή σεζόν. Ο Σλοβένος σταρ έχει αγωνιστεί σε 54 αναμετρήσεις, έχοντας μέσο όρο 28.7 πόντους, 9.3 ριμπάουντ και 8.7 ασίστ σε σε 33.3 λεπτά συμμετοχής.

Από το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα του Dallas βρίσκεται ένας ακόμη Ευρωπαίος παίκτης, ο Kristaps Porzingis. Ο Λετονός Power forward / Center άφησε τη Νέα Υόρκη και τους Knicks και υπέγραψε συμβόλαιο με τους Mavericks. Ο Porzingis είναι ένας από τους βασικούς… πυλώνες της ομάδας, έχοντας σε 51 παιχνίδια 19.2 πόντους, 9.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λετονός παίκτης πήρε όλο το… βάρος της ομάδας όταν είχε τραυματιστεί ο Luka Doncic, οδηγώντας την σε σημαντικές νίκες.

Το ερχόμενο καλοκαίρι οι Dallas Mavericks θα επιδιώξουν να αποκτήσουν έναν ακόμη star, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα «Big 3». Υπάρχουν αρκετοί Free Agents, ωστόσο θα μπορούσαν να συνεχίσουν το ίδιο πλάνα και να επικεντρωθούν σε κάποιον Ευρωπαίο παίκτη. Ο Bogdan Bogdanovic και ο Rudy Gobert αναμένεται να είναι ελεύθεροι την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, οπότε θα μπορούσαν να τους… εξετάσουν.

Ο Σέρβος Shooting guard / Small forward μπορεί να έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει στους Sacramento Kings, ωστόσο αν δεχτεί κάποια καλή πρόταση, μπορεί να αλλάξει γνώμη. Την εφετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο 14.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 28.5 λεπτά συμμετοχής.

O Γάλλος σέντερ από τη μεριά του είναι… φευγάτος από τους Utah Jazz, έπειτα από την ανοσία που έκανε με τον ιό, οπότε είναι μία καλή επιλογή για τη θέση «5» για τους Dallas Mavericks. Ο Rudy Gobert, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο φορές βραβείο «NBA Defensive Player of the Year», την εφετινή σεζόν έχει λάβει μέρος σε 62 αναμετρήσεις, έχοντας μέσο όρο 15.1 πόντους, 13.7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 2.0 μπλοκ σε 34.5 λεπτά συμμετοχής. Επίσης είναι και ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν το βραβείο και την εφετινή, αν δοθεί από το ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους παίκτες που αναφέραμε παραπάνω και ο Ιταλός Small forward / Power forward Danilo Gallinari είναι μία εξαιρετική επιλογή για τους Dallas Mavericks, διότι είναι ένας παίχτης που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού τους. Έχει εξαιρετικό σουτ, ενώ μπορεί να παίξει και στην περιφέρεια και μέσα στο ζωγραφιστό.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κέρδισε ένα NBA League Pass

29/05/21

Κέρδισε ένα NBA League Pass

Επειδή φέτος παρακολουθούμε τα πιο συναρπαστικά playoffs των τελευταίων ετών, με τα break να διαδέχονται…

29/05/21

NBA Fantasy League by Foxbet

10/03/21

NBA Fantasy League by Foxbet

Η μαγική σεζόν του ΝΒΑ έχει φτάσει πλέον στα μισά και η «κοινότητα» του NBAholics,…

10/03/21

NBA Stoiximan Fantasy

20/01/21

NBA Stoiximan Fantasy

Η δράση στο Stoiximan NBA Fantasy δε σταματάει και στο NBAholics έχουμε και για σήμερα…

20/01/21

NBAholics Fantasy League 2020-2021

18/12/20

NBAholics Fantasy League 2020-2021

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μαζί της κι η πιο... "φανταστική"…

18/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

09/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

Πέρυσι γράφαμε και λέγαμε ότι οι Celtics είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν έχουν έναν "ψηλό"…

09/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

07/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

Γράφει ο NbaddictGr Όλοι σας περιμένετε να διαβάσετε για κάποιους mainstream παίκτες. Σήμερα, όμως, θα…

07/12/20