Card image

Όταν ο Jordan επέλεξε πρωταγωνιστή για το Space Jam 2

10 Μαΐου 2020 12:44

Όταν Michael Jordan ένωσε τις… δυνάμεις του με τον Bugs Bunny και την παρέα του για να αγωνιστούν κόντρα σε μία φυλή εξωγήινων, ο LeBron James ήταν, μόλις, 12 ετών. Το πρώτο Space Jam σημείωσε τεράστια επιτυχία και τα έσοδά του ξεπέρασαν τα 230 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Οι φαν της ταινίας ζητούσαν επίμονα από τη Warner Bros να γυρίσουν και νέα ίδια ταινία. Έτσι και έγινε. Οι δημιουργοί του Space Jam αποφάσισαν δημιουργήσουν το «Space Jam: A New Legacy» και ως… διάδοχο του θρόνου στην ομάδα του Bugs Bunny και της παρέα του επέλεξαν τον superstar των Los Angeles Lakers, LeBron James. Η απόφαση αυτή, όμως, δεν άρεσε στον «θρύλο» των Chicago Bulls, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. Ο «Air» ρωτήθηκε το 2016 ποιον θα ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής στο Space Jam 2 και ενώ όλοι περίμεναν να επιλέξει ή τον Kobe Bryant ή τον LeBron James, ο Jordan επέλεξε τον… Blake Griffin.

«Ο κατάλληλος για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία είναι ο Blake Griffin. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος θεωρώ πως θα ταιριάξει τέλεια στο Space Jam 2», είχε δηλώσει ο «θρύλος» των Chicago Bulls.

Παρόλο που πολλοί πίστευαν πως οι δημιουργοί της ταινίας θα άκουγαν τη γνώμη του Michael Jordan και θα επέλεγαν τον Blake Griffinγια πρωταγωνιστή, αυτό δεν έγινε ποτέ. Οι δημιουργοί επέλεξαν τον LeBron James για πρωταγωνιστή, ενώ δίπλα του θα βρίσκονται και άλλα αστέρια του ΝΒΑ, αλλά και του WNBA, όπως οι Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, Kyle Kuzma, Diana Taurasi, Nneka Ogwumike και Chiney Ogwumike.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία «Space Jam: A New Legacy» αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ στις 16 Ιουλίου του 2021, ενώ λίγες ώρες μετά την πρώτη προβολή θα προβληθεί και στην Ευρώπη. Για τη χώρα μας δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση για το πότε θα προβληθεί.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο superstar των Los Angeles Lakers αποκάλυψε και το logo του «Space Jam: A New Legacy», μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Οι εμφανίσεις των ομάδων στο «Space Jam: A New Legacy»:

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κέρδισε ένα NBA League Pass

29/05/21

Κέρδισε ένα NBA League Pass

Επειδή φέτος παρακολουθούμε τα πιο συναρπαστικά playoffs των τελευταίων ετών, με τα break να διαδέχονται…

29/05/21

NBA Fantasy League by Foxbet

10/03/21

NBA Fantasy League by Foxbet

Η μαγική σεζόν του ΝΒΑ έχει φτάσει πλέον στα μισά και η «κοινότητα» του NBAholics,…

10/03/21

NBA Stoiximan Fantasy

20/01/21

NBA Stoiximan Fantasy

Η δράση στο Stoiximan NBA Fantasy δε σταματάει και στο NBAholics έχουμε και για σήμερα…

20/01/21

NBAholics Fantasy League 2020-2021

18/12/20

NBAholics Fantasy League 2020-2021

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μαζί της κι η πιο... "φανταστική"…

18/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

09/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

Πέρυσι γράφαμε και λέγαμε ότι οι Celtics είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν έχουν έναν "ψηλό"…

09/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

07/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

Γράφει ο NbaddictGr Όλοι σας περιμένετε να διαβάσετε για κάποιους mainstream παίκτες. Σήμερα, όμως, θα…

07/12/20