Card image

Τα αυτοκίνητα που πέρασαν από το γκαράζ του Michael Jordan (pics)

14 Μαΐου 2020 12:47

Εκτός από την αγάπη του στο μπάσκετ και στον… τζόγο, ο «θρύλος» των Chicago Bulls, Michael Jordan είχε μεγάλη λατρεία στα ωραία αυτοκίνητα, κάτι που φαίνεται και από τα πολλά μοντέλα που είχε στο γκαράζ του και κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά και μετά το τέλος της.

Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα έχουν εμφανιστεί σε επεισόδια της σειράς, καθώς ο «MJ» τα οδηγούσε κατά τη διάρκεια της περιόδου που έπαιζε στους Chicago Bulls. Παρόλα αυτά υπάρχουν και αρκετά αυτοκίνητα που αγόρασε μετά το τέλος της καριέρας του, συνεχίζοντας τις ιδιαίτερα επικερδείς επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Μερικά από τα αυτοκίνητα που πέρασαν από το γκαράζ του Michael Jordan:

Aston Martin DB7 Vantage Volante και DB9 Volante

Ο Jordan έχει εκφράσει αρκετές φορές τη… λατρεία του στα Βρετανικά αυτοκίνητα και γι αυτό το λόγω έχει στο γκαράζ του μία Aston Martin DB7 Vantage Volante, ειδική παραγγελία σε Rannoch Red απόχρωση και μία DB9 Volante σε ασημί εξωτερική απόχρωση με υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή.

Cadillac XLR

Το XLR έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τη Mercedes SL 500, αλλά με Αμερικανική κατασκευή. Το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν το κορυφαίο sport αυτοκίνητο της εταιρείας και υπήρξε στο γκαραζ του Michael Jordan από τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας του το 2003.

Bentley Continental GT

Από το 2005 και για έξι χρόνια ο Michael Jordan είχε στο γκαράζ του μία πράσινη Bentley Continental GT πρώτης γενιάς του 2005 με φιμέ τζάμια και ζάντες της Lowenhart αξίας 9.000$. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει, πλέον, στη συλλογή του μουσείου της οικογένειας Grams στις ΗΠΑ, ενώ ήταν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του παπουτσιού Nike Air Jordan XXI.

Porsche 911

Ο «MJ» αγόρασε τη λευκή 911 Turbo Cabriolet της γενιάς 930 με πινακίδα «MJ JJ», προς τιμήν του πατέρα του James Jordan, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1993 στο McColl της Νότιας Καρολίνας . Κατά καιρούς ο Jordan έχει βρεθεί μέσα σε διάφορες 911 των γενιών 964 και 993. Αξίζει να σημειωθεί το συγκεκριμένο μοντέλο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και για το παπούτσι Jordan VI που είχε παρόμοιο έμβλημα στη φτέρνα.

Mercedes-Benz SL55 AMG / AMG CL65

Εκτός από την αγάπη του στη Ferrari, ο Jordan αγαπούσε και τη Mercedes-Benz. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο «Air αγόρασε μία SL55 AMG σε μαύρο χρώμα, ενώ λίγους μήνες αργότερα πήρε μία Mercedes-AMG CL65. Σύμφωνα με Μέσα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αυτά τα δύο αυτοκίνητα υπάρχουν μέχρι και σήμερα στο γκαράζ του.

Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition

To 2007 η Mercedes-Benz και η McLaren συνεργάστηκαν και κατασκεύασαν 150 μοντέλα SLR McLaren 722 Edition. Το ένα από αυτά ανήκει από το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς στον «θρύλο» των Chicago Bulls. Τρία χρόνια αργότερα (2010) ο Michael Jordan αποφάσισε να το πουλήσει στο eBay.

Ferrari 512 TR

Είναι το πιο γνωστό αυτοκίνητο του «Air». Ο λόγος για τη μαύρη Ferrari 512 TR, η οποία έχει στην πινακίδα της τα αρχικά του. Ήταν ειδική παραγγελία με ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα για χωράει πιο εύκολα ο Michael Jordan. Είναι το αυτοκίνητο με το οποίος έκανε τις πιο πολλές μετακινήσεις του, σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ.

Ferrari 550 Maranello

Η Ferrari κατασκεύασε μόνο 3.083 μοντέλα της 550 Maranello και ένα από αυτά ανήκει στον «θρύλο» των Chicago Bulls. Έχει κόκκινο χρώμα και σύμφωνα με τον «Air», ήταν έμπνευσή του για τον σχεδιασμό του παπουτσιού Air Jordan XIV.

Ferrari 599 GTB Fiorano

Η τρίτη Ferrari που υπάρχει στο γκαράζ του Michael Jordan είναι η 599 GTB Fiorano, η οποία έχει ασημί απόχρωση και η πινακίδα γράφει «MJ 6». Κατασκευάστηκαν περίπου 3.500 μοντέλα και το ένα από αυτά ανήκει στον «Air».

Chevrolet Corvette C4 και C5

Είναι ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Jordan. Ο λόγος για τη Chevrolet Corvette. Έχουμε δει αρκετές φορές τον «Air» να κυκλοφορεί είτε την Corvette C4 (1983-1996), είτε με την C5 (1996-2004). Να θυμίσουμε πως ο Jordan και η Chevrolet συνεργάστηκαν για διαφημιστικές καμπάνιες.

Land Rover Range Rover

Ο G.O.AT του ΝΒΑ εκτός από sport αυτοκίνητα και λιμουζίνες, είχε και αρκετά SUV. Όπως είδαμε και στα πρώτα επεισόδια της σειράς «The Last Dance» ο Michael Jordan οδηγούσε ένα Range Rover HSE 4.6 δεύτερης γενιάς και ένα κλασσικό μοντέλο πρώτης γενιάς.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κέρδισε ένα NBA League Pass

29/05/21

Κέρδισε ένα NBA League Pass

Επειδή φέτος παρακολουθούμε τα πιο συναρπαστικά playoffs των τελευταίων ετών, με τα break να διαδέχονται…

29/05/21

NBA Fantasy League by Foxbet

10/03/21

NBA Fantasy League by Foxbet

Η μαγική σεζόν του ΝΒΑ έχει φτάσει πλέον στα μισά και η «κοινότητα» του NBAholics,…

10/03/21

NBA Stoiximan Fantasy

20/01/21

NBA Stoiximan Fantasy

Η δράση στο Stoiximan NBA Fantasy δε σταματάει και στο NBAholics έχουμε και για σήμερα…

20/01/21

NBAholics Fantasy League 2020-2021

18/12/20

NBAholics Fantasy League 2020-2021

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μαζί της κι η πιο... "φανταστική"…

18/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

09/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

Πέρυσι γράφαμε και λέγαμε ότι οι Celtics είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν έχουν έναν "ψηλό"…

09/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

07/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

Γράφει ο NbaddictGr Όλοι σας περιμένετε να διαβάσετε για κάποιους mainstream παίκτες. Σήμερα, όμως, θα…

07/12/20