Card image

Οι Warriors πρέπει να ανταλλάξουν το draft pick τους και το ξέρουν

24 Μαΐου 2020 21:09

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΟΛΑΧΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ακόμα κι αν συνεχιστεί η φετινή season στο ΝΒΑ και γίνουν κάποιοι ακόμα αγώνες για τη regular season, οι Golden State Warriors πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση της κατάταξης, καθώς βρίσκονται 4.5 νίκες μακριά από την δεύτερη χειρότερη ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι οι «πολεμιστές» είναι το φαβορί για το νούμερο ένα στο draft, ενώ μοιάζει δεδομένο ότι θα έχουν ένα πολύ καλό pick μετά από αρκετά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, οι Warriors έχουν 14% πιθανότητες για το νούμερο 1, 40.1% πιθανότητες για μια θέση στην πρώτη τριάδα και 47.9% για μια θέση στην πρώτη πεντάδα.

Μετά από τη φετινή εφιαλτική χρονιά, στην οποία δεν είχαν τον Klay Thompson και τον Stephen Curry για το 90% των αγώνων, οι Warriors από τη νέα season επιστρέφουν στο group των ομάδων που θα διεκδικήσουν την κορυφή του ΝΒΑ. Με τους “splash brothers” να είναι έτοιμοι και απολύτως υγιείς από την επόμενη season, τους Draymond Green και Andrew Wiggins να συμπληρώνουν ένα εξαιρετικό καρέ και ένα πολύ καλό draft pick, οι GSW θα είναι και πάλι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της λίγκας. Για πόσο ακόμα όμως;

Ο Curry είναι 32 και ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς σε αστραγάλους και… χέρια, ο Thompson πάτησε τα 30 και θα επανέλθει μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό και ο Green είναι, πλέον, 30άρης. Συμφωνούμε ότι με αυτό το roster, κανείς δεν μπορεί να πει ότι η δυναστεία των «πολεμιστών» έχει ολοκληρωθεί με την παρουσία τους στους περσινούς τελικούς, αλλά είναι δύσκολο να ποντάρει κάποιος στη διάρκεια που μπορεί να έχει αυτή η ομάδα.

Με αυτή τη λογική, το σενάριο που κερδίζει συνεχώς έδαφος τον τελευταίο καιρό στο Oakland, είναι να ανταλλάξουν το pick τους για έναν πιο έτοιμο παίκτη, που θα τους βοηθήσει να γίνουν και πάλι διεκδικητές για τα επόμενα 2-3 χρόνια. «Θα το σκεφτούμε πολύ καλά για να δούμε αν θα κάνουμε trade τo pick μας», δήλωσε στο NBC ο πρόεδρος των Warriors, ενώ ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει και στο παρελθόν ο Steve Kerr.

Προφανώς και εξελίξεις θα έχουμε αρχικά όταν μάθουμε ποιο draft pick θα έχουν οι Warriors και στη συνέχεια στην βραδιά του draft, ωστόσο, έχοντας στο μυαλό τους ότι φέτος δεν υπάρχει κάποιος… Zion Williamson, το ενδεχόμενο ενός trade κερδίσει συνεχώς υποστηρικτές μέσα στην ομάδα.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κέρδισε ένα NBA League Pass

29/05/21

Κέρδισε ένα NBA League Pass

Επειδή φέτος παρακολουθούμε τα πιο συναρπαστικά playoffs των τελευταίων ετών, με τα break να διαδέχονται…

29/05/21

NBA Fantasy League by Foxbet

10/03/21

NBA Fantasy League by Foxbet

Η μαγική σεζόν του ΝΒΑ έχει φτάσει πλέον στα μισά και η «κοινότητα» του NBAholics,…

10/03/21

NBA Stoiximan Fantasy

20/01/21

NBA Stoiximan Fantasy

Η δράση στο Stoiximan NBA Fantasy δε σταματάει και στο NBAholics έχουμε και για σήμερα…

20/01/21

NBAholics Fantasy League 2020-2021

18/12/20

NBAholics Fantasy League 2020-2021

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μαζί της κι η πιο... "φανταστική"…

18/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

09/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

Πέρυσι γράφαμε και λέγαμε ότι οι Celtics είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν έχουν έναν "ψηλό"…

09/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

07/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

Γράφει ο NbaddictGr Όλοι σας περιμένετε να διαβάσετε για κάποιους mainstream παίκτες. Σήμερα, όμως, θα…

07/12/20