Card image

5 παίκτες του ΝΒΑ που κατάφεραν να…αυτοτραυματιστούν

19 Ιουνίου 2020 20:21

  Το ΝΒΑ θεωρείται το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, και διαθέτει την «αφρόκρεμα» των καλύτερων παικτών του κόσμου. Όμως, ακόμη και θρύλοι του αθλήματος όπως ο LeBron James και o Kareem Abdul-Jabbar, έχουν ντροπιαστικές στιγμές που σίγουρα θα ήθελαν να βγάλουν από την μνήμη τους.

 

J.R. Smith…εναντίον Lebron James

  Κανείς fan του NBA δεν μπορεί να ξεχάσει την «αφηρημάδα» του J.R. Smith στον πρώτο τελικό της σεζόν 2017-2018. Ο πρώην παίκτης των Cavs πήρε το ριμπάουντ, και ενώ το ματς ήταν ισόπαλο 4” πριν το τέλος του, ο Smith κράτησε την μπάλα μέχρι το τέλος. Μοιραία, οι Warriors ξεπέρασαν το σοκ μιας παρολίγον εντός έδρας ήττας, και νίκησαν στην παράταση με την συνέχεια να είναι γνωστή. Αυτή η φάση δεν μας χάρισε μόνο μία από τις πιο cult φωτογραφίες στην ιστορία των τελικών αλλά και ένα…σπασμένο χέρι στον LeBron. Εκνευρισμένος με τον συμπαίκτη του, γρονθοκόπησε ένα πινακάκι. Ο James έπαιξε κανονικά στα επόμενα 3 παιχνίδια, και αποκάλυψε μετά την «σκούπα» ότι έπαιζε με σπασμένο χέρι!

 Ο Amar’e Stoudemire σβήνει την φωτιά

  Σε ένα παρόμοιο περιστατικό, ο πρώην forward των Knicks έχασε το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών περιφέρειας απέναντι στους Heat του James. Ως αποτέλεσμα, χτύπησε το γυάλινο κουτί, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας πυροσβεστήρας του γηπέδου. Το γυαλί, του έκοψε τόσο άσχημα το χέρι που αναγκάστηκε να δει από τον πάγκο τα επόμενα 3 παιχνίδια, και την ομάδα του να χάνει την σειρά.

O νευρικός Blake Griffin

  Ο Griffin το 2016 έμεινε εκτός για 4 εβδομάδες και έχασε 4 αγώνες με τον μισθό του για εκείνο το διάστημα να δίνεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ο λόγος; Ο νευρικός Blake χτύπησε στο πρόσωπο ένα μέλος του staff των Clippers! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του και ο Doc Rivers βγήκε να μαζέψει τα…ασυμμάζευτα.

To δολοφονικό ”hook” του Kareem

  Ο Kareem Abdul-Jabbar έγινε γνωστός για το εντυπωσιακό του hook shot που δεν άφηνε περιθώρια στους αντιπάλους του να τον σταματήσουν. Όμως σε αυτή την περίπτωση, το δεξί του χέρι δημιούργησε πολλούς μπελάδες στον ίδιο. Ο Jabbar γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον Kent Benson, με τον δεύτερο να σωριάζεται στο έδαφος. O τότε παίκτης των Lakers, χρειάστηκε να πληρώσει 5 χιλιάδες δολλάρια και να δει από την τηλεόραση τα επόμενα 20 παιχνίδια της ομάδας του. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν μόνο χρηματική, αφού τα 20 παιχνίδια τα έχασε εξαιτίας του χεριού που του έσπασε ο…Benson με το πρόσωπό του.

Η μάστιγα των video games

  Μπορεί να μην έχει παίξει ακόμη σε αγώνα ΝΒΑ, όμως ο Joel Berry, παίκτης της θυγατρικής ομάδας των Charlotte Hornets, μπορεί να λέει ότι τραυματίστηκε παίζοντας ΝΒΑ στην κονσόλα του. Ο Berry, εκνευρισμένος μετά από μια ήττα στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι NBA2K, χτύπησε μια πόρτα και έσπασε ένα δάχτυλο του χεριού του.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κέρδισε ένα NBA League Pass

29/05/21

Κέρδισε ένα NBA League Pass

Επειδή φέτος παρακολουθούμε τα πιο συναρπαστικά playoffs των τελευταίων ετών, με τα break να διαδέχονται…

29/05/21

NBA Fantasy League by Foxbet

10/03/21

NBA Fantasy League by Foxbet

Η μαγική σεζόν του ΝΒΑ έχει φτάσει πλέον στα μισά και η «κοινότητα» του NBAholics,…

10/03/21

NBA Stoiximan Fantasy

20/01/21

NBA Stoiximan Fantasy

Η δράση στο Stoiximan NBA Fantasy δε σταματάει και στο NBAholics έχουμε και για σήμερα…

20/01/21

NBAholics Fantasy League 2020-2021

18/12/20

NBAholics Fantasy League 2020-2021

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μαζί της κι η πιο... "φανταστική"…

18/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

09/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

Πέρυσι γράφαμε και λέγαμε ότι οι Celtics είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν έχουν έναν "ψηλό"…

09/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

07/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

Γράφει ο NbaddictGr Όλοι σας περιμένετε να διαβάσετε για κάποιους mainstream παίκτες. Σήμερα, όμως, θα…

07/12/20