Card image

Οι ομάδες που «κέρδισαν» την off-season

2 Δεκεμβρίου 2020 12:31

Γράφει ο NbaddictGr

Υπάρχουν πολλές ομάδες που τα πήγαν καλά στην off-season, η καθεμία για το δικό της σκοπό. Στα δικά μου μπασκετικά μάτια οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν ήταν οι εξής:

Philadelphia 76ers

Ξεκινώντας από ψηλά οι 76ers αποφάσισαν να προσλάβουν τον Daryl Morey, ένα αρκετά καινοτόμο διοικητικό στέλεχος που δε φοβάται να κάνει τολμηρές κινήσεις όταν χρειάζεται. Στη συνέχεια ακολούθησε η πρόσληψη του νέου προπονητή των 76ers Doc Rivers, ενός αρκετά έμπειρου προπονητή, που θα βοηθήσει στην δημιουργία κλίματος πρωταθλητισμού στη Φιλαδέλφεια αλλά και στην καλύτερη χρήση των παικτών μέσα στο παρκέ εν συγκρίσει με τον Brett Brown. Πηγαίνοντας τώρα στις κινήσεις που έγιναν στο roster της ομάδας, το front office των 76ers κινήθηκε γρήγορα για την απόκτηση καλών σουτέρ που θα πλαισιώσουν τον Joel Embiid και τον Ben Simmons. Το σκεπτικό αυτό τους οδήγησε στην απόκτηση των Danny Green, Seth Curry και Ryan Broekhoff. Επίσης, κατάφεραν να ξεφορτωθούν το μεγάλο συμβόλαιο του Al Horford μεταφέροντας τον στην OKC και στη θέση του υπέγραψαν για ένα χρόνο με το veteran-minimum συμβόλαιο τον Dwight Howard που με την καλή περσινή του χρονιά έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα καλό back-up του Embiid.

Atlanta Hawks

Οι Hawks μπήκαν στην off-season με το μεγαλύτερο διαθέσιμο ποσό για να ξοδέψουν έτσι ώστε να μπουν στα playoffs μετά τη διετής ανοικοδόμηση που έκαναν. Είναι σίγουρα πιο κοντά τώρα μετά από τις κινήσεις που έκαναν παίρνοντας τους Bogdan Bogdanovic , Danilo Gallinari, και Tony Snell σε μία ομάδα που ήταν τελευταία σε ποσοστό εύστοχων τριπόντων με 33.3 %. H Atlanta έθεσε τις βάσεις για να έχει μεγαλύτερο και πολυποίκιλο επιθετικό ταλέντο δίπλα στον Trae Young. Επίσης η προσθήκη του Rajon Rondo θα προσθέσει εμπειρία στα αποδυτήρια αλλά σίγουρα ένας άλλος λόγος που αποκτήθηκε είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως μέντορας για το μεγάλο αστέρι της ομάδας Trae Young. Τέλος, ο Kris Dunn ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα αμυντικά guard στο NBA θα βοηθήσει στη βελτίωση της φρικτής περσινής άμυνας των Hawks

Portland Trail Blazers

Οι Blazers κατάφεραν στην φετινή off-season να προσθέσουν ποιοτικούς παίκτες χωρίς να σπαταλήσουν εξωφρενικά ποσά. O Robert Covington έρχεται να βοηθήσει με τις πολύπλευρες αμυντικές του ικανότητες και το πολύ καλό του σουτ. Ο Enes Kanter μπορεί να ξεκινάει από τον πάγκο δίνοντας αρκετές λύσεις αλλά μπορεί να πάρει και τη θέση βασικού σε κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό χωρίς να φαίνεται μεγάλο κενό.  Ο Derrick Jones είναι αρκετά αθλητικός, και μπορεί να συνεισφέρει αρκετά στην άμυνα παρότι είχε παραγκωνιστεί από το rotation του Miami στα περσινά playoffs. Οι Blazers έβαλαν ένα μικρό στοίχημα με την υπογραφή του Harry Giles καθώς ταλαιπωρείται από χρόνιους τραυματισμούς, εάν όμως το ιατρικό επιτελείο καταφέρει να τον έχει έτοιμο θα είναι μια δυνητικά επιτυχημένη προσθήκη.Τέλος η ανανέωση του Carmelo Anthony, δίνει ανυπολόγιστη αξία στον πάγκο και στα αποδυτήρια αν και απέδειξε την περασμένη σεζόν ότι μπορεί ακόμα να βάλει μερικά μεγάλα σουτ εάν η ομάδα τα χρειάζεται.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κέρδισε ένα NBA League Pass

29/05/21

Κέρδισε ένα NBA League Pass

Επειδή φέτος παρακολουθούμε τα πιο συναρπαστικά playoffs των τελευταίων ετών, με τα break να διαδέχονται…

29/05/21

NBA Fantasy League by Foxbet

10/03/21

NBA Fantasy League by Foxbet

Η μαγική σεζόν του ΝΒΑ έχει φτάσει πλέον στα μισά και η «κοινότητα» του NBAholics,…

10/03/21

NBA Stoiximan Fantasy

20/01/21

NBA Stoiximan Fantasy

Η δράση στο Stoiximan NBA Fantasy δε σταματάει και στο NBAholics έχουμε και για σήμερα…

20/01/21

NBAholics Fantasy League 2020-2021

18/12/20

NBAholics Fantasy League 2020-2021

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μαζί της κι η πιο... "φανταστική"…

18/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

09/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

Πέρυσι γράφαμε και λέγαμε ότι οι Celtics είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν έχουν έναν "ψηλό"…

09/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

07/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

Γράφει ο NbaddictGr Όλοι σας περιμένετε να διαβάσετε για κάποιους mainstream παίκτες. Σήμερα, όμως, θα…

07/12/20