14 Νοεμβρίου 2019 00:25
Χθες γράψαμε εδώ, ότι αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στους Knicks τις επόμενες ημέρες, με βάση το κακό ξεκίνημα της ομάδας τη φετινή σεζόν. Έπειτα από συνάντηση που είχαν με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, James Dolan, οι Steve Mills και Scott Persy (πρόεδρος και GM της ομάδας αντίστοιχα), προκύπτει ότι άπαντες πλέον είναι υπό κρίση και προς απόλυση.
Έγινε γνωστό ότι ο Steve Mills, o πρόεδρος των δεκάδων αποτυχιών τα τελευταία χρόνια στους Knicks (που είναι κι ο μόνος “ακούνητος” από τη θέση του τα τελευταία χρόνια), προσπάθησε να “περάσει” το μήνυμα προς την ιδιοκτήτρια αρχή, ότι κύριος υπαίτιος για το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας είναι ο Fizdale. Στον οποίο έχει παραδοθεί ένα πολύ καλό ρόστερ κι αυτός δεν ξέρει πως να το αξιοποιήσει.
Έπειτα όμως από τη συνάντηση που είχαν οι Mills και Perry, με τον Dolan, ο ιδιοκτήτης των Knicks τους έκανε ξεκάθαρο ότι μαζί με τον Fizdale, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα χάσουν τη δουλειά τους κι αυτοί οι δύο.
Μεταξύ μας, ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη εκτίμηση στον Mills και κυρίως στη δουλειά. Κατάφερε να “φάει” κόσμο και κοσμάκη στα χρόνια του στη Νέα Υόρκη και τώρα φαίνεται και με ποιον τρόπο. Με “πισώπλατα μαχαιρώματα”.
Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.
Βελτιώνεται η κατάσταση του Ντουράντ, νέα επανεξέταση σε δύο εβδομάδες
Ο Κέβιν Ντουράντ παραμένει στα pits με πρόβλημα τραυματισμού, όμως η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση,…
Γιάννης: «Δούλεψα περισσότερο στο διάστημα της απουσίας μου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε και πάλι στην δράση και οι Μπακς στις υψηλές «πτήσεις», με…
Καντέρ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μια μέρα»
Ο Ενές Καντέρ μίλησε για την κατάσταση που βιώνει, παραδέχτηκε πως φοβάται για τη ζωή…
Ο Πόελτλ ψάχνει συμβόλαιο 20 εκατ. το καλοκαίρι
Να... εξαργυρώσει τη συνέπειά του πάνω στο παρκέ με ένα πολύ καλό συμβόλαιο θέλει ο…
Οι Λέικερς παίρνουν τον Χατσιμούρα από τους Ουίζαρντς
Οι Λος Άντζελες Λέικερς ανοίγουν τον... χορό των ανταλλαγών ενόψει της trade deadline, καθώς έφτασαν…
Η ώρα της μεγάλης επιστροφής: Πατάει και πάλι παρκέ στο ΝΒΑ ο Τζόναθαν Άιζακ
Έπειτα από 2,5 χρόνια απραξίας, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, ο Τζόναθαν Άιζακ ετοιμάζεται να…
Διπλό πλήγμα για Σέλτικς: Τραυματίστηκαν Σμαρτ-Ουίλιαμς!
Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε στους Μπόστον Σέλτικς στην αναμέτρηση με τους Ράπτορς στο Τορόντο, αφού στο…