Card image

“Καθάρισε” ο Westbrook στη Βοστόνη, με άγχος οι Spurs (vid)

1 Μαρτίου 2020 06:38

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στη Βοστόνη ανάμεσα σε Rockets και Celtics, με την ομάδα του Houston να το παίρνει στην παράταση χάρις σε δύο βολές του Harden κι έναν φανταστικό Westbrook που σταμάτησε στους 41 πόντους. Αγχωτική νίκη για Spurs, που παραμένουν σε τροχιά οχτάδας. Έχασαν κι από τους Warriors οι Suns.

Δείτε αναλυτικά τι έγινε χθες στον μαγικό κόσμο του NBA:

Boston Celtics – Houston Rockets 110-111

Ένα από τα ωραιότερα ντέρμπι της χρονιάς παρακολουθήσαμε στη Βοστόνη, με τους Rockets να το χάνουν μέσα από τα χέρια τους στην κανονική διάρκεια και να το παίρνουν στην παράταση με 111-110.

Νωρίτερα πάντως οι Celtics έχουν φροντίσει να χάσουν διαφορά 16 πόντων που την είχαν στη δεύτερη περίοδο κι ενώ το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Stevens στο +11. Οι Rockets στην τρίτη περίοδο ανέκαμψαν και με ένα επιμέρους 36-22 πέρασαν μπροστά με τρεις. Η τέταρτη περίοδος ήταν των Rockets, που είχαν σταθερά το προβάδισμα ως την τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Tatum αστόχησε επίτηδες στη δεύτερη βολή (αντικανονικά όπως φαίνεται και στο replay) οι Rockets έχασαν το ριμπάουντ μέσα από τα χέρια τους, η μπάλα κατέληξε στον Brown που με τρίποντο έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί οι δύο ομάδες ενάλλασσαν το προβάδισμα, με τον Harden να εκτελεί δύο βολές για το 111-110 και τους Celtics στην τελευταία επίθεση να τα κάνουν μαντάρα.

Σπουδαία εμφάνιση από Tatum, που είχε 32 πόντους και 13 ριμπάουντ, οι Celtics σε αυτό το ματς πήραν μόλις τέσσερις πόντους από τον πάγκο τους. Για τους Rockets, όπως αναφέραμε και παραπάνω, φοβερή εμφάνιση από Westbrook, που σταμάτησε στους 41 πόντους. Σαν center ο Covington, με 16 πόντους, 16 ριμπάουντ και τρία μπλοκ.

San Antonio Spurs – Orlando Magic 114-113

Δικό τους ματς προσπάθησαν να χάσουν οι Spurs, που ενώ ήταν μπροστά με διψήφια διαφορά για τρεις περιόδους, τα έκαναν όλα λάθος στην τέταρτη. “Καθάρισε” ο Forbes με πέντε σερί πόντους κι οι Spurs ελπίζουν ακόμα για την όγδοη θέση.

Από νωρίς επέβαλαν τον ρυθμό τους οι Spurs, ήδη στην πρώτη περίοδο η διαφορά ήταν σε διψήφια νούμερα. Κι αυτό συνεχίστηκε ως και τα τέλη της τρίτης περιόδου, με τους Spurs να δείχνουν ότι ελέγχουν το ματς. Παρόλα αυτά οι Magic στο τέλος της τρίτης και αρχές της τέταρτης περιόδου, έκαναν ένα σερί 23-6 και γύρισαν το ματς. Μέσα σε τέσσερα λεπτά. Οι Spurs έβγαλαν αντίδραση, το ματς είχε εναλλαγές στο σκορ, αλλά ένα τρίποντο κι ένα δίποντο στο τέλος από τον Forbes καθόρισαν το τελικό 114-113.

O Lyles ήταν πρώτος σκόρερ για τα “σπιρούνια” με 20 πόντους, επτά παίχτες των Spurs με διψήφιο αριθμό πόντων. Από πλευράς Magic, o Fournier είναι 23 πόντους.

Phoenix Suns – Golden State Warriors 99-115

“Υπογραφή” αποκλεισμού από την οχτάδα έβαλαν οι Suns, που κατάφεραν να χάσουν κι από τους Warriors εντός έδρας με 115-99. Όχι ότι είχαν ελπίδες, αλλά με την ήττα αυτή έγινε κι οριστικό.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τους Suns να μπαίνουν εκρηκτικά και να φτάνουν τη διαφορά ως το +16 στη δεύτερη περίοδο. Οι Warriors ανέκαμψαν, έριξαν τη διαφορά στις δυο κατοχές ως το τέλος του ημιχρόνου και στην τρίτη περίοδο πήραν το προβάδισμα. Ως το τέλος αυτής η διαφορά ήταν πια στο +10 για αυτούς, με το τελικό 115-99 να έρχεται πάρα πολύ εύκολα για τους “πολεμιστές”.

21 πόντους είχε ο Booker και DD o Ayton για τους Suns, ενώ για τους Warriors o Paschall ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ, με 25 πόντους.

Δείτε εδώ τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΝΒΑ.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ρεπόρτερ Σακραμέντο: «Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ»!

02/05/23

Ρεπόρτερ Σακραμέντο: «Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ»!

Οι πληροφορίες εδώ και καιρό φέρνουν τον Σάσα Βεζένκοφ με το ένα πόδι στο Σακραμέντο,…

02/05/23

Τέλος ο Κοκόσκοφ από τους Νετς

02/05/23

Τέλος ο Κοκόσκοφ από τους Νετς

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο των Νετς αποτελεί ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μαζί με τους Τιάγκο…

02/05/23

Γκριν: «Έχασα πολύ σεβασμό για τον Σαμπόνις»

01/05/23

Γκριν: «Έχασα πολύ σεβασμό για τον Σαμπόνις»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση του Ντομάντας Σαμπόνις να μην δώσει…

01/05/23

Κάρι: «Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον Λεμπρόν»

01/05/23

Κάρι: «Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον Λεμπρόν»

Ο Στεφ Κάρι μετά την επικράτηση των Ουόριορς κόντρα στους Κινγκς και την πρόκριση στην…

01/05/23

Χόλιντεϊ: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου»

01/05/23

Χόλιντεϊ: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου»

Ο Τζρου Χόλιντεϊ αποκάλυψε τις σκέψεις που κάνει για απόσυρση από την ενεργό δράση, μόλις…

01/05/23

Σκέψεις απόσυρσης από τον Χόλιντεϊ

30/04/23

Σκέψεις απόσυρσης από τον Χόλιντεϊ

Ο Τζρου Χόλιντεϊ εξετάζει όλα τα πλάνα για το μέλλον του, με την σκέψη απόσυρσης…

30/04/23

Πρόβλημα στους Νικς, εκτός για το Game 1 με Χιτ ο Ραντλ

30/04/23

Πρόβλημα στους Νικς, εκτός για το Game 1 με Χιτ ο Ραντλ

Χωρίς το βαρύ πυροβολικό τους θα παραταχθούν οι Νιου Γιορκ Νικς στο Game 1 κόντρα…

30/04/23