26 Νοεμβρίου 2020 02:02
Η χρονιά ακόμα δεν άρχισε κι έχει τον μεγάλο άτυχό της. Ο λόγος φυσικά για τον Klay Thompson που πριν λίγες ημέρες, υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό, αυτή τη φορά στο δεξί του πόδι κι αναμένεται να χάσει και όλη τη φετινή regular season.
Όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες στο twitter o Adrian Wojnarowski, o Thompson υπεβλήθη σε επέμβαση, όλα πήγαν καλά κι αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, η οποία θα είναι πλήρης και δεδομένα θα τον κρατήσει εκτός της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Golden State Warriors All-Star G Klay Thompson underwent surgery today to repair his torn Achilles, source tells ESPN. He is expected to make a full recovery.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) November 25, 2020
Θυμίζουμε ότι οι Warriors κινήθηκαν άμεσα για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Thompson, παίρνοντας με trade από τους Suns, τον Kelly Oubre Jr. Ακόμα και χωρίς τον Thompson πάντως, οι Curry, Wiggins, Oubre, Green και Wiseman σίγουρα μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα πολύ ψηλά.
Κάντε μας follow σε twitter και instagram για να ενημερώνετε άμεσα.
Υποβλήθηκε σε εγχείρηση ο Klay Thompson απόψε και θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του.@warriors#nba
— NBAholics (@nbaholicsgr) November 25, 2020
Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.
ΒΟΜΒΑ: Kevin Durant σε Warriors;
Έσκασε μόλις χθες σαν είδηση και δεν ξέρουμε αν είναι "σενάριο επιστημονικής φαντασίας". Κυκλοφορούν ήδη…
Βασικοί διεκδικητές του Ίρβινγκ οι Λέικερς
ο μέλλον του Κάιρι Ίρβινγκ στους Νετς είναι αβέβαιο και οι Λέικερς ετοιμάζουν την κίνησή…
«Ψάχνονται» να ανταλλάξουν τον Φουρνιέ οι Νικς
Οι Νιου Γιορκ Νικς βρίσκονται προ των πυλών σημαντικών αλλαγών, με τον Εβάν Φουρνιέ να…
Νικς: Ετοιμάζονται να δώσουν 100 εκατ. δολ. στον Μπράνσον
Οι Νιου Γιορκ Νικς είναι αποφασισμένοι να δώσουν 100 εκατομμύρια δολάρια για να πάρουν τον…
Το πήραν απόφαση οι Τζαζ για ανταλλαγή του Γκομπέρ
Στη διαδικασία να συζητήσουν πιθανή ανταλλαγή του Ρούντι Γκομπέρ βρίσκονται οι Γιούτα Τζαζ. Αποφασισμένοι να…
Ο Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο Summer League, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου…
Επιστρέφει στους Χόρνετς ο Στιβ Κλίφορντ!
Μετά το φιάσκο με τον Κένι Άτκινσον, που επέλεξε να παραμείνει στους Ουόριορς, οι Σάρλοτ…