Card image

Αντετοκούνμπο: «Ρώτησα τη μαμά μου αν θέλει να μετακομίσει και μου είπε όχι!» (vid)

17 Δεκεμβρίου 2020 00:27

Μετά την υπογραφή του supermax συμβολαίου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τέθηκε στην διάθεση των media και είχε πολλή όρεξη!

Ο «Greek Freak» μίλησε στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της media day των Bucks, και δέχθηκε πολλές ερωτήσεις – για τι άλλο; – για την απόφασή του να μείνει για ακόμα πέντε χρόνια στο Milwaukee.

Αρχικά είπε, κάνοντας αστεία: «Ήμουν χαρούμενος. Ήταν το σωστό. Μίλησα με τον ατζέντη μου, την ομάδα μου, την οικογένειά μου. Μίλησα με τη μαμά μου. Της είπα “θέλεις να μετακομίσουμε;” Μου είπε “όχι”, οπότε της είπα “ωραία, τότε θα υπογράψω το συμβόλαιο”. Αυτό είναι το μέρος που θέλω να είμαι. Εδώ είναι το σπίτι μου, η πόλη μου. Θέλω να εκπροσωπώ το Milwaukee και θέλω να το κάνω αυτό για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Για τους στόχους των Bucks, σχολίασε: «Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Ήδη γίναμε, αλλά μπορούμε κι άλλο. Είμαστε καταπληκτική ομάδα, έχουμε καλή νοοτροπία. Είμαι χαρούμενος, όλοι είναι στην ίδια κατεύθυνση. Κοιτώντας στο παρελθόν, κάθε χρόνο γινόμασταν καλύτεροι. Ρεαλιστικά, τα τελευταία δύο χρόνια παλέψαμε για το πρωτάθλημα. Όχι τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες είναι πληγωμένες, όλες νιώθουν μια απογοήτευση που δεν κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Δουλεύουμε για το σωστό στόχο και ήταν εύκολη η απόφασή μου».

Για το τι σημαίνει το Milwaukee γι’ αυτόν, ανέφερε: «Σημαίνει πολλά για μένα. Ο τρόπος που με έχει υποστηρίξει η πόλη, εμένα και την οικογένειά μου, από την πρώτη ημέρα, είναι απίστευτος. Ήμουν 18 και τώρα είμαι 26. Το μόνο που ξέρω είναι το Milwaukee. Αμέσως αγάπησα αυτή την πόλη. Αγαπάει το μπάσκετ. Είναι το μέρος που θέλω να μείνω και να μεγαλώσω τα παιδιά μου εδώ. Νιώθω καλά εδώ, όπως και η οικογένειά μου. Όσο είναι αυτή καλά, είμαι κι εγώ».

Για το αν το γιόρτασε, μετά τις υπογραφές, αποκάλυψε: «Δεν έκανα πολλά. Δείπνησα με την οικογένειά μου. Πήρα παιχνίδια και ρούχα στο γιο μου. Κοιμήθηκα πολύ και καλά και μετά πήγα στην προπόνηση μου».

Για το αν σκέφτηκε όντως να αφήσει τους Bucks για άλλη, μεγαλύτερη ομάδα, είπε: «Τι περιμένεις να πω τώρα; (γέλια) “Ναι το σκέφτηκα να φύγω, και να πάω στους… Δεν μπορώ να πω ομάδα, θα με τιμωρήσουν για tampering! Στους SuperSonics Seattle. Δεν θα το πω αυτό! Υπήρχε σκέψη προφανώς, αλλά ήθελα να είμαι εδώ. Ήθελα να είμαι εδώ και να βοηθήσω το σύλλογο, τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα, αλλά κι αυτοί να βοηθήσουν εμένα. Προσπάθησα να το κρατήσω μακριά μου, γιατί αυτό πιέζει τους αθλητές, μου προκάλεσε πονοκέφαλο όλο το καλοκαίρι. Ο κόσμος με ρωτούσε διαρκώς, εγώ ήξερα τι ήθελα στο κεφάλι μου, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και ήξερα πως εδώ έχουμε πιθανότητα».

Έπειτα, είπε πάλι με χιούμορ, αναφερόμενος στα… εγγόνια του: «Ο 12χρονος εαυτός μου πιθανώς να μου έλεγε τώρα ότι είναι πολύ περήφανος για μένα και όσα έχω καταφέρει σε επτά χρόνια. Πρέπει να συνεχίσεις να έχεις το κεφάλι χαμηλά και να δουλεύεις. Να είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι σε μια τέτοια θέση και το ότι θα μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τα αδέρφια μου και τα παιδιά των αδερφών μου. Είμαι πολύ ευλογημένος. Δεν μπορώ να το πάρω όλο αυτό ως δεδομένο. Πρέπει να το διασκεδάσω κι ελπίζω τα εγγόνια μου να μου χτίσουν ένα άγαλμα! (γέλια)».

Για το τι πιστεύει ότι θα έκανε ο πατέρας του και πόσο περήφανος θα ήταν: «Θα ήταν πολύ περήφανος. Χορεύει αυτή τη στιγμή! Το ξέρω. Είναι πολύ χαρούμενος για όσα έχω καταφέρει. Θα είναι περήφανος για εμάς και για το ποιοι είμαστε ως άνθρωποι. Θα χορεύει σίγουρα. Φυσικά και θα ήθελα να είναι εδώ, αλλά είναι συνέχεια μαζί μας, το πνεύμα του είναι γύρω μου».

Για τα παιδάκια που φορούν την φανέλα του, προσθεσε: «Η πρώτη φορά που είδα ένα παιδί να φοράει τη φανέλα μου, ήταν στο Μιλγουόκι, όταν ήμουν 18. Αυτό το συναίσθημα σου μένει. Έχω δει παίκτες να φεύγουν και να καίνε τις φανέλες τους. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό και σε μένα. Δεν θα ήθελα να δω παιδάκια να καίνε τη φανέλα μου (γέλια)».

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ρεπόρτερ Σακραμέντο: «Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ»!

02/05/23

Ρεπόρτερ Σακραμέντο: «Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ»!

Οι πληροφορίες εδώ και καιρό φέρνουν τον Σάσα Βεζένκοφ με το ένα πόδι στο Σακραμέντο,…

02/05/23

Τέλος ο Κοκόσκοφ από τους Νετς

02/05/23

Τέλος ο Κοκόσκοφ από τους Νετς

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο των Νετς αποτελεί ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μαζί με τους Τιάγκο…

02/05/23

Γκριν: «Έχασα πολύ σεβασμό για τον Σαμπόνις»

01/05/23

Γκριν: «Έχασα πολύ σεβασμό για τον Σαμπόνις»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση του Ντομάντας Σαμπόνις να μην δώσει…

01/05/23

Κάρι: «Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον Λεμπρόν»

01/05/23

Κάρι: «Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον Λεμπρόν»

Ο Στεφ Κάρι μετά την επικράτηση των Ουόριορς κόντρα στους Κινγκς και την πρόκριση στην…

01/05/23

Χόλιντεϊ: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου»

01/05/23

Χόλιντεϊ: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου»

Ο Τζρου Χόλιντεϊ αποκάλυψε τις σκέψεις που κάνει για απόσυρση από την ενεργό δράση, μόλις…

01/05/23

Σκέψεις απόσυρσης από τον Χόλιντεϊ

30/04/23

Σκέψεις απόσυρσης από τον Χόλιντεϊ

Ο Τζρου Χόλιντεϊ εξετάζει όλα τα πλάνα για το μέλλον του, με την σκέψη απόσυρσης…

30/04/23

Πρόβλημα στους Νικς, εκτός για το Game 1 με Χιτ ο Ραντλ

30/04/23

Πρόβλημα στους Νικς, εκτός για το Game 1 με Χιτ ο Ραντλ

Χωρίς το βαρύ πυροβολικό τους θα παραταχθούν οι Νιου Γιορκ Νικς στο Game 1 κόντρα…

30/04/23