4 Αυγούστου 2021 21:55
Σε δύο σημαντικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν προχώρησαν οι Lakers καθώς απέκτησαν τον Carmelo Anthony από τους Blazers και τον Malik Monk από τους Hornets.
Έτσι λοιπόν μετά και την απόκτηση των Trevor Ariza, Dwight Howard, Kent Bazemore και Wayne Ellington το φετινό ρόστερ των «λιμνάνθρωπων» φαίνεται να παίρνει την τελική του μορφή.
Ο 37χρονος Anthony, που πέρυσι ανέβηκε στο Νο10 της λίστας με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του πρωταθλήματος (27.370 πόντοι σε 18 χρόνια στο πρωτάθλημα), πέρυσι αγωνίστηκε με τους Blazers με τους οποίους είχε 13.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 24.5 λεπτά σε 69 αγώνες της κανονικής περιόδου.
Από την πλευρά του ο 22χρονος Monk, είχε 11.7 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 21 λεπτά σε 42 αγώνες με τους Hornets.
Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.
Λεμπρόν: «Το ρεκόρ είναι θέμα χρόνου»
Ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος χρειάζεται μόλις 89 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ…
Προπονητής στην Team Giannis στο All Star Game ο Μαζούλα
Ο Τζο Μαζούλα οδηγεί τους Μπόστον Σέλτικς στην κορυφή της Ανατολής και στην πρώτη του…
Παίκτης της εβδομάδας για 20η φορά ο Αντετοκούνμπο
Για 20ή φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας…
Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι ακόμα εκεί που θέλω»
Εντυπωσιακός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 50 πόντους και οδήγησε τους Μπακς στη…
Μάτζικ αποθεώνει Γιάννη: «Είναι σε αποστολή για ακόμα ένα πρωτάθλημα και το τρίτο MVP»
Οι 50 πόντοι που έριξε στους Πέλικανς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσαν πολύ θόρυβο στο ΝΒΑ.…
Ξέσπασε ο Άντονι Ντέιβις: «Μ@λ@κίες, είναι απαράδεκτο, μας έκλεψαν»!
Ο Άντονι Ντέιβις ξέσπασε μετά το παιχνίδι των Λέικερς με τους Σέλτικς, με τον Αμερικανό…
Φανέλα του Λεμπρόν πωλήθηκε για 3,7 εκατομμύρια δολάρια!
Μια φανέλα που φορούσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στους τελικούς του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ…