Card image

Παραμένει ανεμβολίαστος ο Irving

28 Σεπτεμβρίου 2021 00:00

Ο επτά φορές All-Star γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Καϊρί Ιρβινγκ, δεν έχει εμβολιαστεί, μια κατάσταση που ενδεχομένως να του απαγορεύσει να παίζει σε εντός έδρας παιχνίδια, όπως ανέφερε το Fox Sports.

Στη Νέα Υόρκη, από τις 13 Σεπτεμβρίου, κανένα άτομο άνω των 12 ετών δεν επιτρέπεται να εισέλθει σε «ορισμένες κλειστές εγκαταστάσεις» μέσα στην πόλη – συμπεριλαμβανομένου του Barclays Center, των Νετς και του Madison Square Garden, των Νικς- καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο κλειστό γυμναστήριο χωρίς την προσκόμιση απόδειξης για λήψη τουλάχιστον μίας δόσης του εμβολίου COVID-19, εκτός εάν υπάρχει εγκεκριμένη ιατρική ή θρησκευτική απαλλαγή.

Ο γενικός διευθυντής των Νετς, Σον Μαρκς, είπε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι δεν είναι εμβολιασμένοι όλοι οι παίκτες των Νετς, χωρίς να απευθυνθεί συγκεκριμένα στον Ιρβινγκ ή σε οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

«Όσον αφορά στο αν θα μπορούσαν να παίξουν σήμερα, δεν μπορώ να σχολιάσω ποιος θα μπορούσε να παίξει και ούτω καθεξής. Προφανώς θα έλειπαν μερικά άτομα από αυτήν την εικόνα», είπε ο Μαρκς. «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το ποιοί είναι, αλλά αισθανόμαστε σίγουροι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες και πριν την έναρξη της προετοιμασίας, θα επιτραπεί σε όλους η συμμετοχή».

Οι Νετς αρχίζουν την προετοιμασία τους στο Σαν Ντιέγκο για την πρώτη εβδομάδα και παίζουν το πρώτο τους παιχνίδι προετοιμασίας στο Λος Άντζελες όπου δεν ισχύουν τέτοιοι κανονισμοί.

Παρόμοιο ζήτημα έχουν και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τον Άντριου Γουίγκινς, ο οποίος ήταν σταθερά ενάντια στη λήψη του εμβολίου.

Ο Γουίγκινς παραμένει ανεμβολίαστος, θέτοντας και αυτός σε κίνδυνο την διαθεσιμότητά του για τη σεζόν 2021-2022.

Στο Σαν Φρανσίσκο, άπαντες άνω των 12 ετών πρέπει να αποδείξουν ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι πριν συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε εκδήλωση μεγάλης κλίμακας-συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του ΝΒΑ στο Chase Center- καθώς και σε κλειστά γυμναστήρια ή άλλες εγκαταστάσεις γυμναστικής, και πάλι εκτός, εάν υπάρχει εγκεκριμένη ιατρική ή θρησκευτική απαλλαγή.

Το San Francisco Chronicle και το ESPN, επικαλούμενα πηγές του πρωταθλήματος, ανέφεραν την Τετάρτη ότι ο 26χρονος Γουίγκινς δεν άλλαξε γνώμη για τη λήψη του εμβολίου.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής, πραγματικά. Όποιος θέλει να το κάνει, μπορεί να το κάνει. Όποιος δεν θέλει να το κάνει, μην το κάνει», είπε ο Γουίγκινς στις 22 Μαρτίου. «Αυτήν την στιγμή, δεν το κάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για όποιον θέλει να κάνει το εμβόλιο. Παίρνω τις δικές μου αποφάσεις. Προς το παρόν, αποφάσισα να μην εμβολιαστώ».

Εκείνη την εποχή, ο Γουίγκινς είπε ότι περίμενε περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με το Chronicle, οι Γουόριορς τον έφεραν σε επαφή με έναν γιατρό του Οκλαντ για να συζητήσουν τον δισταγμό του, αλλά ο Γουίγκινς δεν άλλαξε θέση.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ρεπόρτερ Σακραμέντο: «Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ»!

02/05/23

Ρεπόρτερ Σακραμέντο: «Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ»!

Οι πληροφορίες εδώ και καιρό φέρνουν τον Σάσα Βεζένκοφ με το ένα πόδι στο Σακραμέντο,…

02/05/23

Τέλος ο Κοκόσκοφ από τους Νετς

02/05/23

Τέλος ο Κοκόσκοφ από τους Νετς

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο των Νετς αποτελεί ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μαζί με τους Τιάγκο…

02/05/23

Γκριν: «Έχασα πολύ σεβασμό για τον Σαμπόνις»

01/05/23

Γκριν: «Έχασα πολύ σεβασμό για τον Σαμπόνις»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση του Ντομάντας Σαμπόνις να μην δώσει…

01/05/23

Κάρι: «Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον Λεμπρόν»

01/05/23

Κάρι: «Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον Λεμπρόν»

Ο Στεφ Κάρι μετά την επικράτηση των Ουόριορς κόντρα στους Κινγκς και την πρόκριση στην…

01/05/23

Χόλιντεϊ: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου»

01/05/23

Χόλιντεϊ: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου»

Ο Τζρου Χόλιντεϊ αποκάλυψε τις σκέψεις που κάνει για απόσυρση από την ενεργό δράση, μόλις…

01/05/23

Σκέψεις απόσυρσης από τον Χόλιντεϊ

30/04/23

Σκέψεις απόσυρσης από τον Χόλιντεϊ

Ο Τζρου Χόλιντεϊ εξετάζει όλα τα πλάνα για το μέλλον του, με την σκέψη απόσυρσης…

30/04/23

Πρόβλημα στους Νικς, εκτός για το Game 1 με Χιτ ο Ραντλ

30/04/23

Πρόβλημα στους Νικς, εκτός για το Game 1 με Χιτ ο Ραντλ

Χωρίς το βαρύ πυροβολικό τους θα παραταχθούν οι Νιου Γιορκ Νικς στο Game 1 κόντρα…

30/04/23