17 Δεκεμβρίου 2021 15:00
Ο νεαρός «αστέρας» των Νιου Όρλινς Πέλικανς, Ζάιον Ουίλιαμσον, ο οποίος δεν έχει παίξει ακόμη αυτήν την σεζόν λόγω ενός σπασμένου οστού στο δεξί πόδι, έλαβε μια «βιολογική ένεση στο σημείο του κατάγματος για να διεγείρει την επούλωση των οστών», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας του.
Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε μετά από εξέταση που έγινε την Τετάρτη και ο Ουίλιαμσον θα περιορισθεί σε «δραστηριότητες χαμηλού αντίκτυπου και μερικής αντοχής βάρους για μεγάλο χρονικό διάστημα», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η επόμενη ενημέρωση για την κατάστασή του, αναμένεται μετά από περαιτέρω απεικόνιση, η οποία πιθανότατα δεν θα συμβεί για τέσσερις έως έξι εβδομάδες.
Τα βιολογικά φάρμακα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για την θεραπεία ορισμένων παθήσεων που επηρεάζουν τους τένοντες, τους συνδέσμους, τους χόνδρους και τα οστά.
Μόλις πριν από πέντε ημέρες, οι Πέλικανς είχαν αποκαλύψει ότι το οστό χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να επουλωθεί και ο παίκτης ήταν εκτός δράσης. Υπενθυμίζεται ότι 21χρονος φόργουορντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι κατά τη διάρκεια της offseason.
Ο Ουίλιαμσον, που ήταν το Νο1 στο Draft του 2019 έχει μέσους όρους καριέρας 25,7 πόντων, 7 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ ανά αγώνα έχοντας παίξει όμως μόλις 85 ματς σε τρία χρόνια.
Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.
Λεμπρόν: «Το ρεκόρ είναι θέμα χρόνου»
Ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος χρειάζεται μόλις 89 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ…
Προπονητής στην Team Giannis στο All Star Game ο Μαζούλα
Ο Τζο Μαζούλα οδηγεί τους Μπόστον Σέλτικς στην κορυφή της Ανατολής και στην πρώτη του…
Παίκτης της εβδομάδας για 20η φορά ο Αντετοκούνμπο
Για 20ή φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας…
Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι ακόμα εκεί που θέλω»
Εντυπωσιακός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 50 πόντους και οδήγησε τους Μπακς στη…
Μάτζικ αποθεώνει Γιάννη: «Είναι σε αποστολή για ακόμα ένα πρωτάθλημα και το τρίτο MVP»
Οι 50 πόντοι που έριξε στους Πέλικανς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσαν πολύ θόρυβο στο ΝΒΑ.…
Ξέσπασε ο Άντονι Ντέιβις: «Μ@λ@κίες, είναι απαράδεκτο, μας έκλεψαν»!
Ο Άντονι Ντέιβις ξέσπασε μετά το παιχνίδι των Λέικερς με τους Σέλτικς, με τον Αμερικανό…
Φανέλα του Λεμπρόν πωλήθηκε για 3,7 εκατομμύρια δολάρια!
Μια φανέλα που φορούσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στους τελικούς του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ…