2 Σεπτεμβρίου 2022 22:59
Στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Mamba and Mambacita Foundation» θα δωρίσει η Βανέσα Μπράιαντ το ποσό των 16 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει ως αποζημίωση για τη διαρροή φωτογραφιών από το μοιραίο δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης τους, Τζιάνα στις 26 Ιανουαρίου 2020.
Ο δικηγόρος της, Λούις Λι, σύμφωνα με τους Los Angeles Times, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα συνεχίζει την κληρονομιά του Kόμπι και της Τζιάνα προσφέροντας ευκαιρίες σε μη προνομιούχους νέους αθλητές.
Μετά τη δίκη που κράτησε 11 εβδομάδες η Βανέσα Μπράιαντ δημοσιοποίησε στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας, του Κόμπι και της Τζιάνα να χαμογελούν γράφοντας στη λεζάντα: «Όλα για εσάς! Σας αγαπώ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον Κόμπι και την Τζίτζι!».
Σημειωτέον η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε συμπτωματικά την Ημέρα του Κόμπι Μπράιαντ (24 Αυγούστου). Η ημερομηνία επιλέχθηκε λόγω των αριθμών του Μπράιαντ στις φανέλες του (8 και 24).
Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.
Λεμπρόν: «Το ρεκόρ είναι θέμα χρόνου»
Ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος χρειάζεται μόλις 89 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ…
Προπονητής στην Team Giannis στο All Star Game ο Μαζούλα
Ο Τζο Μαζούλα οδηγεί τους Μπόστον Σέλτικς στην κορυφή της Ανατολής και στην πρώτη του…
Παίκτης της εβδομάδας για 20η φορά ο Αντετοκούνμπο
Για 20ή φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας…
Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι ακόμα εκεί που θέλω»
Εντυπωσιακός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 50 πόντους και οδήγησε τους Μπακς στη…
Μάτζικ αποθεώνει Γιάννη: «Είναι σε αποστολή για ακόμα ένα πρωτάθλημα και το τρίτο MVP»
Οι 50 πόντοι που έριξε στους Πέλικανς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσαν πολύ θόρυβο στο ΝΒΑ.…
Ξέσπασε ο Άντονι Ντέιβις: «Μ@λ@κίες, είναι απαράδεκτο, μας έκλεψαν»!
Ο Άντονι Ντέιβις ξέσπασε μετά το παιχνίδι των Λέικερς με τους Σέλτικς, με τον Αμερικανό…
Φανέλα του Λεμπρόν πωλήθηκε για 3,7 εκατομμύρια δολάρια!
Μια φανέλα που φορούσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στους τελικούς του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ…