Card image

O… χαζός λόγος που ο 18χρονος Rodman πέρασε μια νύχτα στο κρατητήριο

13 Μαΐου 2020 11:44

Η περίπτωση του Dennis Rodman είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τους περισσότερες παίκτες του ΝΒΑ και ειδικά αυτούς που έχουν καταφέρει τόσα πολλά πράγματα στην καριέρα τους. Στα 18 του, ο Dennis Rodman δεν είχε ιδέα ότι θα παίξει επαγγελματικό μπάσκετ κι έτσι έπιανε ορισμένες περιστασιακές δουλειές στο Dallas, μεταξύ των οποίων  και αυτή του καθαριστή στο αεροδρόμιο Fort Worth.

Στις 28 Ιουλίου του 1979, ο Rodman καθάριζε τους χώρους του αεροδρομίου το βράδυ, όταν δεν υπήρχε άλλος κόσμος στον χώρο. Ξαφνικά,  βρέθηκε έξω από το gift shop του αεροδρομίου και με τη βοήθεια της σκούπας που χρησιμοποιούσε για το καθάρισμα, γέμισε τις τσέπες του με ρολόγια, τα οποία δεν είχαν μεγάλη αξία, καθώς δεν ξεπερνούσαν τα 70 δολάρια, ωστόσο ήταν αρκετά, οπότε η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανερχόταν στα 470 δολάρια.

O Rodman άρχισε να χαρίζει τα ρολόγια σε φίλους και γνωστούς και για ένα μήνα όλα ήταν μια χαρά. Στις 30 Αυγούστου, όμως, δύο αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του, ξυπνώντας την μητέρα του, η οποία δεν πίστευε στα αυτιά της. Βλέπετε μέχρι εκείνη την μέρα, ο Rodman δεν είχε δώσει τέτοια δικαιώματα, καθώς ήταν ένα ντροπαλός έφηβος που έμενε μακριά από τις φασαρίες.

Αρχικά είπε ψέματα ότι έκλεψε μόνο δύο ρολόγια, ωστόσο μετά από τον έλεγχο των καμερών φάνηκε ότι τα ρολόγια ήταν πολύ περισσότερα. Ο Rodman οδηγήθηκε κλαμένος στις φυλακές του αεροδρομίου, όπου πέρασε το βράδυ μαζί με έναν ακόμα κρατούμενο, ο οποίος είχε προσπαθήσει να μπει παράνομα σε μια πτήση.

Ο Rodman γλίτωσε μια μεγαλύτερη ποινή επειδή δεν πούλησε τα ρολόγια του με σκοπό να βγάλει κέρδος, ενώ στο ντοκιμαντέρ του ESPN για τη ζωή του, τόνισε: «Έχετε ακούσει για τους χαζούς εγκληματίες που πιάνονται εύκολα από την αστυνομία. Ε, ένας τέτοιος ήμουν κι εγώ! Κοίταξα αν ήταν κάποιος εκεί, αλλά δεν σκέφτηκα ότι είμαστε σε αεροδρόμιο και υπάρχουν παντού κάμερες».

Βέβαια, με το πέρασμα των χρόνων και αφού η ζωή του πήρε εντελώς διαφορετική τροχιά, ο Dennis Rodman απασχόλησε αρκετές φορές την αστυνομία, τόσο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, για διατάραξη κοινής ησυχίας, ακόμα και για μηχανημάτων από γυμναστήριο!

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Lakers – Pistons: Το παιχνίδι με το χαμηλότερο σκορ στην ιστορία του ΝΒΑ

05/01/22

Lakers – Pistons: Το παιχνίδι με το χαμηλότερο σκορ στην ιστορία του ΝΒΑ

Είμαστε πίσω στο μακρινό 1950 και την τέταρτη κατά σειρά σεζόν του ιστορικού πρωταθλήματος και…

05/01/22

“Φίλε, σε μισούσα…”

14/07/21

“Φίλε, σε μισούσα…”

(1η δημοσίευση, 27/1/2020) Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα ενός φίλου των Boston Celtics στον Kobe Bryant...…

14/07/21

Σαν σήμερα ένα από ιστορικότερα “poster” στο NBA (vid)

20/05/21

Σαν σήμερα ένα από ιστορικότερα “poster” στο NBA (vid)

Σαν σήμερα στις 20 Μαΐου του 1994 σημειώθηκε αν όχι το ιστορικότερο τότε ένα εκ…

20/05/21

Όταν ο Kobe αποχαιρέτησε το ΝΒΑ με 60άρα στoυς Jazz (video)

13/04/21

Όταν ο Kobe αποχαιρέτησε το ΝΒΑ με 60άρα στoυς Jazz (video)

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του Kobe Bryant με την φανέλα των…

13/04/21