Card image

Όταν ο Jason Terry έκανε τατουάζ με το τρόπαιο του ΝΒΑ, 8 μήνες πριν το πάρει!

21 Ιουνίου 2020 22:53

Είναι αρκετά συνηθισμένο για τους αθλητές γενικότερα, αλλά και για τους παίκτες του ΝΒΑ να κάνουν τατουάζ τα σημαντικά τρόπαια που κατακτούν στην καριέρα τους. Αυτό που δεν… συνηθίζεται, είναι να κάνουν τατουάζ ένα τρόπαιο πριν το κατακτήσουν!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Στις 19 Οκτωβρίου του 2010, ο DeShawn Stevenson των Dallas Mavericks έφερε στα αποδυτήρια της ομάδας τον προσωπικό του tattoo artist προκειμένου να κάνει δώρο ένα τατουάζ στους συμπαίκτες του.

Ο καθένας διάλεγε το σχέδιο που επιθυμούσε και ο Jason Terry επέλεξε κάτι αρκετά… πρωτότυπο: το τρόπαιο του Larry Ο’Brien που δίνεται κάθε χρόνο στην ομάδα που κατακτάει το ΝΒΑ. Το ζήτημα είναι ότι ο 34χρονος-τότε-Terry δεν είχε κατακτήσει ποτέ ως τότε τον συγκεκριμένο τίτλο. Όταν οι συμπαίκτες του είδαν το τατουάζ τον πέρασαν για τρελό και όπως δήλωσε αργότερα, ήταν το… αστείο τους για καιρό στα αποδυτήρια.

Η ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας την ημέρα που οι Mavericks απέκλεισαν τους Oklahoma City Thunder στους τελικούς της Δύσης, με τον DeShawn Stevenson να δηλώνει: «Όταν είδα για πρώτη φορά το τατουάζ, σκέφτηκα ότι τρελάθηκε, αλλά δεν του το είπα τότε! Το έκανε τον Οκτώβριο και αυτό σημαίνει πολλά για την ομάδα μας»!

Στις 12 Ιουνίου του 2011, οι Mavericks επικράτησαν των Miami Heat με 105-95, με τον Jason Terry να σημειώνει 27 πόντους και κατέκτησαν τον τίτλο, με τον 33χρονο guard να επιβεβαιώνεται για την αν μη τι άλλο τολμηρή επιλογή του πριν από οχτώ μήνες!

«Όλοι γελούσαν μαζί μου και νόμιζαν ότι δεν ήταν αληθινό, ότι το έκανα για πλάκα. Όταν με είδαν οι συμπαίκτες μου, πιστεύω ότι κατάλαβαν ότι δεν αστειευόμουν. Ήθελα το πρωτάθλημα».

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Lakers – Pistons: Το παιχνίδι με το χαμηλότερο σκορ στην ιστορία του ΝΒΑ

05/01/22

Lakers – Pistons: Το παιχνίδι με το χαμηλότερο σκορ στην ιστορία του ΝΒΑ

Είμαστε πίσω στο μακρινό 1950 και την τέταρτη κατά σειρά σεζόν του ιστορικού πρωταθλήματος και…

05/01/22

“Φίλε, σε μισούσα…”

14/07/21

“Φίλε, σε μισούσα…”

(1η δημοσίευση, 27/1/2020) Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα ενός φίλου των Boston Celtics στον Kobe Bryant...…

14/07/21

Σαν σήμερα ένα από ιστορικότερα “poster” στο NBA (vid)

20/05/21

Σαν σήμερα ένα από ιστορικότερα “poster” στο NBA (vid)

Σαν σήμερα στις 20 Μαΐου του 1994 σημειώθηκε αν όχι το ιστορικότερο τότε ένα εκ…

20/05/21

Όταν ο Kobe αποχαιρέτησε το ΝΒΑ με 60άρα στoυς Jazz (video)

13/04/21

Όταν ο Kobe αποχαιρέτησε το ΝΒΑ με 60άρα στoυς Jazz (video)

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του Kobe Bryant με την φανέλα των…

13/04/21