Card image

Αναδρομή στο περιστατικό ανάμεσα σε D’Angelo Russell και Nick Young (vids)

3 Ιουλίου 2020 13:23

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨIΜΙΤΗΣ

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-2016, oι Los Angeles Lakers βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας, όχι για την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια της ομάδας. Ο λόγος; Ένα «επίμαχο» βίντεο.

Ο point guard των Lakers, D’Angelo Russell, και ο shooting guard της ομάδας, Nick Young, ήταν πολύ καλοί φίλοι εκείνη την περίοδο. Μέχρι την στιγμή που ο Russell αποφάσισε να τραβήξει βίντεο τον φίλο του Young. Όχι ένα οποιοδήποτε βίντεο, αλλά ένα που ο Young δηλώνει ότι απάτησε την τότε αρραβωνιαστικιά του, και γνωστή pop τραγουδίστρια, Iggy Azalea:

Το βίντεο αυτό διέρρευσε στο κοινό, και φυσικά έβαλε φωτιά στην σχέση του Young με την Azalea, αλλά και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Σύμφωνα με πήγες του ESPN, όταν έγινε γνωστή η είδηση, οι Lakers απέκλεισαν τον «ηθικό αυτουργό», Russell, και τον υποχρέωναν να κάθεται μόνος του στα γεύματα της ομάδας.

Λίγες μέρες αργότερα, οι Jazz διέλυσαν τους Lakers με διαφορά 48 πόντων, και ένας από τους λόγους που οδήγησαν στον διασυρμό, ήταν η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες:

“Κανείς συμπαίκτης του δεν θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Russell. Σε μια άλλη περίπτωση, ο Russell ήρθε στα αποδυτήρια και έκατσε δίπλα στον Lou Williams κι εκείνος σηκώθηκε και έφυγε”. 

Οι fans των Lakers αποδοκίμασαν έντονα τoν D’Angelo Russell, στην ανακοίνωση του ονόματός του, πριν από μια αναμέτρηση με τους Ηeat, στις 30 Μαρτίου του 2016:

Ο 24χρονος guard δεν κατάφερε ποτέ ξανά να κερδίσει την εμπιστοσύνη φιλάθλων και συμπαικτών, κι έτσι, έγινε ανταλλαγή το καλοκαίρι του 2017.

Οι Lakers έδωσαν το 2ο pick του Draft του 2015 στο Brooklyn, όπου έκανε μερικά από τα καλύτερά του παιχνίδια στο ΝΒΑ, οδηγώντας τους Νets στα playoffs με ρεκόρ 42-40, την περσινή σεζόν.

Για τον αντικαταστάτη του Russell, ο Magic Johnson είχε επιλέξει τον Lonzo Ball του UCLA, με το νούμερο 2 του ΝΒΑ Draft του 2017. Οι Lakers δεν έχουν να κατηγορήσουν τον Russell μόνο για τις δύο τραγικές σεζόν της περιόδου 2015-2017, αλλά και για το “φιάσκο” με την επιλογή του Βall.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Lakers – Pistons: Το παιχνίδι με το χαμηλότερο σκορ στην ιστορία του ΝΒΑ

05/01/22

Lakers – Pistons: Το παιχνίδι με το χαμηλότερο σκορ στην ιστορία του ΝΒΑ

Είμαστε πίσω στο μακρινό 1950 και την τέταρτη κατά σειρά σεζόν του ιστορικού πρωταθλήματος και…

05/01/22

“Φίλε, σε μισούσα…”

14/07/21

“Φίλε, σε μισούσα…”

(1η δημοσίευση, 27/1/2020) Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα ενός φίλου των Boston Celtics στον Kobe Bryant...…

14/07/21

Σαν σήμερα ένα από ιστορικότερα “poster” στο NBA (vid)

20/05/21

Σαν σήμερα ένα από ιστορικότερα “poster” στο NBA (vid)

Σαν σήμερα στις 20 Μαΐου του 1994 σημειώθηκε αν όχι το ιστορικότερο τότε ένα εκ…

20/05/21

Όταν ο Kobe αποχαιρέτησε το ΝΒΑ με 60άρα στoυς Jazz (video)

13/04/21

Όταν ο Kobe αποχαιρέτησε το ΝΒΑ με 60άρα στoυς Jazz (video)

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του Kobe Bryant με την φανέλα των…

13/04/21