Card image

Ένας απλός θαυμαστής, ο υπαίτιος για την “Decision” του James

25 Ιουνίου 2020 11:16

ΓΡΑΦΕΙ Ο L-Train

Πίσω στο 2010 κι ο LeBron James επιλέγει να ανακοινώσει την απόφασή του να πάρει τα ταλέντα του και να πάει στη Florida, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, διάρκειας περίπου μισής ώρας.

Μια απόφαση που έφερε πάρα πολλές αντιδράσεις στον κόσμο των Cavaliers, αλλά και το front office της ομάδας, γιατί προηγουμένως ο James δεν είχε ενημερώσει και δεν είχε προϊδεάσει κανέναν για το τι θα γίνει. Επί της ουσίας, ανάγκασε τους φαν των Cavaliers, να παρακολουθήσουν τη στιγμή που τους ανακοίνωνε ότι αφήνει την ομάδα της καρδιάς τους, για τους Heat.

Οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές. Οι φίλαθλοι των Cavs έκαιγαν τις φανέλες του LeBron, o ιδιοκτήτης των Cavaliers Dan Gilbert έγραψε ένα γράμμα για τον αστέρα της ομάδας κι όλοι συμφωνούσαν ότι ο τρόπος με τον οποίο ο James ανακοίνωσε την απόφασή του, σε μια τηλεοπτική εκπομπή του ESPN, με τίτλο “The Decision“, ήταν τουλάχιστον απαράδεκτος.

Σύμφωνα όμως με τα όσα μαρτυράει ένα ντοκιμαντέρ του ESPN, με τίτλο “Backstory: The Decision” (το οποίο αναμένεται να προβληθεί σε τρία μέρη, με το πρώτο να ξεκινάει στις 28/6), την ιδέα για όλο αυτό, είχε ένας απλός θαυμαστής του James. Ο Drew από το Colombus του Ohio. Κανείς εκ των Maverick Carter, Leon Rose, Rich Paul ή Jim Gray (όλων όσων είχαν εμπλακεί στο story με τη μετακίνηση του LeBron) δεν είχαν σχέση με το πως θα ανακοινώσει ο LeBron την επιλογή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Drew είχε στείλει ένα mail στον Bill Simmons (τότε δούλευε στο ESPN), όπου του παρουσίασε το συγκεκριμένο πλάνο. Στον Simmons άρεσε η ιδέα κι άρχισε επαφές με κόσμο (και από τον περίγυρο του LeBron), προκειμένου να πραγματοποιήσει τελικά ένα σόου με τον τίτλο “The Desicion”, όπου ο James θα ανακοίνωνε τελικά το τι πρόκειται να επιλέξει. Το project στήθηκε, η ιδέα έφτασε και στον James, όπου συμφώνησε κι από κει και στον John Skipper που ήταν τότε ο επικεφαλής των τηλεοπτικών σόου του ESPN.

Τα όσα είδαμε στην τηλεόραση εκείνο το βράδυ, λίγο έως πολύ γνωστά. Και οι αντιδράσεις που ακολούθησαν του σόου αυτού. Ο LeBron James άφησε το Cleveland, έγινε ένας από τους πλέον “μισητούς” ανθρώπους στο ΝΒΑ τα πρώτα του χρόνια στη Florida, πριν επιστρέψει στο 2015 στο Cleveland για να εκπληρώσει την υπόσχεσή του το 2016.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το ντοκιμαντέρ των τριών επεισοδίων, με τίτλο “Backstory: The decision” θα προβληθεί από το ESPN και έχει μέσα αρκετές λεπτομέρειες από το story πίσω από το πως στήθηκε το όλο σόου. Το πρώτο μέρος θα προβληθεί στις 28/6.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κέρδισε ένα NBA League Pass

29/05/21

Κέρδισε ένα NBA League Pass

Επειδή φέτος παρακολουθούμε τα πιο συναρπαστικά playoffs των τελευταίων ετών, με τα break να διαδέχονται…

29/05/21

NBA Fantasy League by Foxbet

10/03/21

NBA Fantasy League by Foxbet

Η μαγική σεζόν του ΝΒΑ έχει φτάσει πλέον στα μισά και η «κοινότητα» του NBAholics,…

10/03/21

NBA Stoiximan Fantasy

20/01/21

NBA Stoiximan Fantasy

Η δράση στο Stoiximan NBA Fantasy δε σταματάει και στο NBAholics έχουμε και για σήμερα…

20/01/21

NBAholics Fantasy League 2020-2021

18/12/20

NBAholics Fantasy League 2020-2021

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μαζί της κι η πιο... "φανταστική"…

18/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

09/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

Πέρυσι γράφαμε και λέγαμε ότι οι Celtics είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν έχουν έναν "ψηλό"…

09/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

07/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

Γράφει ο NbaddictGr Όλοι σας περιμένετε να διαβάσετε για κάποιους mainstream παίκτες. Σήμερα, όμως, θα…

07/12/20