Card image

Γιατί οι Timberwolves δεν αποσύρουν τη φανέλα του Garnett;

28 Ιουνίου 2020 23:04

ΓΡΑΦΕΙ Ο L-Train

Μέσα στη σεζόν ανακοινώθηκε από τον οργανισμό των Boston Celtics ότι κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της ερχόμενης regular season, θα αποσύρουν τη φανέλα με τον αριθμό “5”. Αυτή που φόραγε ο Kevin Garnett από το 2007 ως και το 2013 που αγωνίστηκε στη Βοστόνη. Και φυσικά, το μυαλό όλων και το εύλογο ερώτημα πήγε στο “Γιατί οι Timberwolves δεν αποσύρουν τη φανέλα του Garnett;“. Ο “Big Ticket” έγινε γνωστός και μεγαλούργησε στη Minnesota, τα χρόνια από το 1995 ως και το 2007 κι αντιστοίχως οι Timberwolves έγιναν γνωστοί κι ότι καλύτερο πέτυχαν το πέτυχαν χάρις στον Garnett. Ο Jon Krawczynski σε ένα άρθρο του λοιπόν στο Athletic αναλύει τους λόγους για τους οποίους κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα. Κι ως επί τω πλείστον, αναφέρει ότι ο Garnett δεν έχει καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Glenn Taylor.

Οι Timberwolves αν γινόταν, θα έπρεπε αύριο να αποσύρουν τη φανέλα του Garnett. Με διαφορά από το δεύτερο, είναι ο καλύτερος παίχτης που έχει παίξει στη Minnesota. Κι οι Timberwolves γνώρισαν τις μεγαλύτερες στιγμές τους, στα καλά χρόνια του Garnett. Όπως φαίνεται όμως, η τελευταία χρονιά του Garnett στη Minnesota έχει καθορίσει τα πράγματα. Κι από ότι δείχνει, οι σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη Glen Taylor δεν είναι καλές. Και για το πως τελείωσε όλο αυτό και για μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε“, αναφέρει ο Krawczynski.

Όπως αναφέρει το άρθρο, ο Garnett ένιωσε ότι ο οργανισμός τον “πετάει εκτός” και ζήτησε την ανταλλαγή του κάποια στιγμή στους Celtics. To είδε ως ευκαιρία. Εκεί ήταν που υπήρξε η κόντρα με τον Taylor. Οι Timberwolves έμεναν τρία χρόνια χωρίς playoffs και σκέφτηκαν ότι το να “χτίζουν” γύρω από τον Garnett ομάδες, δεν έχει πλέον αποτέλεσμα. Ο ίδιος πάντως δεν ήθελε να φύγει. Κι ακόμα κι όταν επέστρεψε το 2015 (με σκοπό να αποτελέσει τον μέντορα για παίχτες όπως ο Wiggins και ο LaVine), αμέσως μετά τον θάνατο του Saunders, ο οργανισμός απέλυσε τον Sam Mitchell (φίλο του Garnett) για να φέρει τον Tom Thibodeau. Ο Garnett ένιωσε για δεύτερη φορά ότι ο οργανισμός τον “πετάει εκτός”.

Όλα αυτά ως γεγονότα είχαν αποτέλεσμα οι σχέσεις ανάμεσα σε Garnett και Taylor να γίνουν πολύ “ψυχρές”. Δεν ξέρουμε αν στο μέλλον οι Timberwolves και κυρίως ο ιθύνων νους της ομάδας, αλλάξουν τη στάση τους απέναντι στον “Big Ticket” και φροντίσουν να τον τιμήσουν ως πρέπει, μέχρι τότε όμως, η φανέλα με το Νο5 θα κοσμεί το ταβάνι του Boston Garden.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κέρδισε ένα NBA League Pass

29/05/21

Κέρδισε ένα NBA League Pass

Επειδή φέτος παρακολουθούμε τα πιο συναρπαστικά playoffs των τελευταίων ετών, με τα break να διαδέχονται…

29/05/21

NBA Fantasy League by Foxbet

10/03/21

NBA Fantasy League by Foxbet

Η μαγική σεζόν του ΝΒΑ έχει φτάσει πλέον στα μισά και η «κοινότητα» του NBAholics,…

10/03/21

NBA Stoiximan Fantasy

20/01/21

NBA Stoiximan Fantasy

Η δράση στο Stoiximan NBA Fantasy δε σταματάει και στο NBAholics έχουμε και για σήμερα…

20/01/21

NBAholics Fantasy League 2020-2021

18/12/20

NBAholics Fantasy League 2020-2021

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και μαζί της κι η πιο... "φανταστική"…

18/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

09/12/20

Celtics: Βρήκαν ψηλό και πλέον είναι έτοιμοι

Πέρυσι γράφαμε και λέγαμε ότι οι Celtics είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν έχουν έναν "ψηλό"…

09/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

07/12/20

Οι παίκτες που θα «αναγεννηθούν» τη φετινή σεζόν

Γράφει ο NbaddictGr Όλοι σας περιμένετε να διαβάσετε για κάποιους mainstream παίκτες. Σήμερα, όμως, θα…

07/12/20