Card image

Οι κινήσεις της Free Agency (Part2)

3 Αυγούστου 2021 17:30

Οι Cavaliers, παρά το γεγονός ότι απέκτησαν τον Evan Mobley με την τρίτη επιλογή του φετινού draft, αποφάσισαν να κρατήσουν και τον Jaret Allen στον οποίο πρόσφεραν πενταετές συμβόλαιο αξίας 100 εκ. δολαρίων.

Στους Suns θα παραμείνει ο Chris Paul που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων έναντι 120 εκ. δολαρίων ενώ οι φιναλίστ των τελικών ενισχύθηκαν στους ψηλούς υπογράφοντας τον Javel McGee για ένα χρόνο (5 εκ. δολάρια).

Στο Toronto θα παραμείνει ο Garry Trent που ανανέωσε με τους Raptors για τα επόμενα τρία χρόνια και θα λάβει 54 εκ. δολάρια. Ο Τούρκος περιφερειακός, Fourkan Korkmaz, πήρε 15 εκατομμύρια για τρία χρόνια ώστε να συνεχίσει στη Philadelphia, που όμως χάνει τον Dwight Howard, που επιστρέφει στους Lakers. Στους Lakers θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Trevor Ariza, που επιστρέφει στους «λιμνάνθρωπους» μετά το 2009. Στο Los Angeles θα βρίσκεται τη νέα σεζόν και ο Wayne Ellington, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Lebron James.

Ο T.J. McConnell πήρε 35.2 εκ. για να συνεχίσει στους Pacers (4 χρόνια) που έχασαν τον Doug McDermott (42 εκατομμύρια για τρία χρόνια στους San Antonio Spurs) αλλά τον αντικατέστησαν με τον Torrey Craig, που θα κοστίσει 10 εκατομμύρια για δύο σεζόν. Οι Spurs πέραν του McDermott απέκτησαν και τον Zach Collins από τους Blazers (22 εκ. για τρία χρόνια). Αντίθετα στους Blazers θα συνεχίσει την καριέρα του ο Cody Zeller, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και ο Norman Powell που υπέγραψε για πέντε χρόνια και 90 εκ. δολάρια.

Στους Jazz θα συνεχίσει ο Mike Conley που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα λάβει 72,5 εκ. δολάρια, ενώ 74 εκ. για τέσσερα χρόνια πήρε ο Tim Hardaway και θα παραμείνει στο Dallas. Με τους Mavericks υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ο Boban Marjanovic και τριετές συμβόλαιο ο Reggie Bullock (30,5 εκ.).

Το Ντένβερ ενισχύθηκε στη θέση του φόργουορντ καθώς υπέγραψε με τον Jeff Green για τα επόμενα δύο χρόνια (10 εκ. δολάρια) ενώ στους Nuggets θα συνεχίσει ο JaMychal Green που υπέγραψε για δύο χρόνια και 17 εκ. δολάρια και ο Austin Rivers.

Τέλος οι Pistons απέκτησαν τον Kelly Olynyk που θα πάρει 37 εκ. για τρία χρόνια, στο Sacramento θα μετακομίσει ο Maurice Harkless που θα πάρει 9 εκ. για δύο χρόνια ενώ στο Hiouston θ’ αγωνίζεται για τα επόμενα 4 χρόνια ο Daniel Theis έναντι 36 εκ. δολαρίων.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Στους Γκρίζλις ο Ντάνι Γκριν, στους Σίξερς ο Μέλτον

24/06/22

Στους Γκρίζλις ο Ντάνι Γκριν, στους Σίξερς ο Μέλτον

Μία ακόμα ανταλλαγή περιείχε η ημέρα στο ΝΒΑ, με τους Σίξερς να δίνουν τον Ντάνι…

24/06/22

Θέλουν να ρίξουν βόμβα με Γκομπέρ οι Μπουλς

07/06/22

Θέλουν να ρίξουν βόμβα με Γκομπέρ οι Μπουλς

Το μέλλον του Ρούντι Γκομπέρ είναι αμφίβολο στη Γιούτα και οι Σικάγο Μπουλς θέλουν να…

07/06/22

«Ψάχνονται» για ΛαΒίν, Μπιλ οι Μπλέιζερς

07/06/22

«Ψάχνονται» για ΛαΒίν, Μπιλ οι Μπλέιζερς

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έχουν... άγριες διαθέσεις για το φετινό καλοκαίρι, θέλοντας να ενισχύσουν το…

07/06/22

Πάει NBA ο Λούντμπεργκ

12/03/22

Πάει NBA ο Λούντμπεργκ

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της απόκτησης του Ίφε Λούντμπεργκ. Ο 27χρονος γκαρντ που αποχώρησε…

12/03/22

Ώρα ΝτεΆντρε Τζόρνταν στους 76ερς!

04/03/22

Ώρα ΝτεΆντρε Τζόρνταν στους 76ερς!

Στους Φιλαδέλφεια 76ερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην All Star σέντερ ΝτεΆντρε Τζόρνταν.…

04/03/22

Επέστρεψε στην Ουάσινγκτον ο Σατοράνσκι!

01/03/22

Επέστρεψε στην Ουάσινγκτον ο Σατοράνσκι!

Στους Ουίζαρντς θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Τόμας Σατοράνσκι, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα…

01/03/22

Ελεύθερος ο Πάνγκος από το Κλίβερλαντ

20/02/22

Ελεύθερος ο Πάνγκος από το Κλίβερλαντ

Οι Καβαλίερς αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος πλέον εξετάζει τις…

20/02/22