Card image

5 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Kyrie Irving

22 Ιουνίου 2020 19:53

Ο Kyrie Irving είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του επεκτείνεται εκτός των 4 γραμμών του γηπέδου και σίγουρα υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε για τον superstar των Brooklyn Nets. Παρακάτω, σας μεταφέρουμε 5 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζετε για τον 28χρονο point guard, σύμφωνα με το ”Clutchpoints”.

 1. Μια μπασκετική ιδιοφυΐα 

Ο Irving διαθέτει έναν από τους καλύτερους χειρισμούς της μπάλας, όχι μόνο στην εποχή του, αλλά σε ολόκληρη την ιστορία του ΝΒΑ. Οι γονείς του είχαν…προαίσθημα και ίσως το πρώτο πράγμα που του έδωσαν να πιάσει στα χέρια του ήταν μια μπάλα μπάσκετ. Αναφέρεται ότι ο Kyrie, σε ηλικία 13 μηνών, ήξερε ήδη να τριπλάρει. Ξεκίνησε να χειρίζεται την μπάλα, έχοντας ζήσει μόλις έναν χρόνο πάνω στη γη (θέμα που θα αναλυθεί αργότερα). Συνεπώς, δεν είναι μυστικό το πώς έχει καταφέρει να είναι ένας από τους κορυφαίους του είδους σήμερα.

2. Κάτοχος ρεκόρ στους Cavaliers

Αδιαμφισβήτητα, ο LeBron James είναι ο καλύτερος παίκτης που φόρεσε τα χρώματα της ομάδας του Cleveland, αλλά όχι και ο κορυφαίος σκόρερ της. Αυτή η τιμή ανήκει στον ”Uncle Drew”, ο οποίος, απέναντι μάλιστα στους τότε υπερασπιστές του τίτλου του ΝΒΑ, San Antonio Spurs, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, μέχρι τότε, με τους Cavs. Στις 14 Μαρτίου του 2015, ο Irving «φιλοδώρησε» με 57 πόντους  τα «σπιρούνια», πετυχαίνοντας μάλιστα και το απόλυτο από την γραμμή του τριπόντου με 6/6.

3. Η γκάφα της επίπεδης γης

Οι Cavaliers έκαναν όλο τον πλανήτη να μιλάει για εκείνους, με την ανατροπή από 3-1 στους τελικούς του 2016. Ένας πλανήτης που ο Irving πιστεύει ότι είναι…επίπεδος, και είναι σίγουρα ο πιο ενεργός (ίσως και ο μοναδικός) flat-earther του ΝΒΑ.

Ο συνωμοσιολόγος superstar, τότε παίκτης των Celtics, υποστήριξε την θεωρία του ουκ ολίγες φορές δημιουργώντας «μπελάδες» ακόμη και στο ίδιο το ΝΒΑ. Το 2017, ήταν το έτος που οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε φιλάθλους του ΝΒΑ για τον σχηματισμό της γης, έκαναν την αναπάντεχη εμφάνισή τους. Τελικά, ο Irving απολογήθηκε για την αναστάτωση που προκάλεσε σχεδόν έναν χρόνο(!) αργότερα. Βέβαια, στην απολογία του ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του, αλλά σίγουρα δεν φάνηκε να αλλάζει γνώμη για τα «πιστεύω» του.

4. Αυστραλιανές ρίζες

Ο Irving έχει Αμερικανική υπηκοότητα και είναι μέλος της Team USA. Ωστόσο, γεννήθηκε στην Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα στην Μελβούρνη, τον Μάρτιο του 1992.

Γεννημένος από Αμερικανούς γονείς, ο Irving πέρασε τους πρώτους μήνες της ζωής του στην Αυστραλία διότι ο πατέρας του κυνήγησε μια επαγγελματική καριέρα στο μπάσκετ. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε ο πατέρας του, Dredrick, και σύντομα η οικογένεια γύρισε πίσω στις ΗΠΑ και το West Orange του New Jersey, όπου εκεί μεγάλωσε ο Kyrie. Μάλιστα, είναι κάτοχος και Αυστραλιανής υπηκοότητας ενώ σκέφτηκε ακόμη και να φορέσει τα χρώματα των Boomers στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012!

5. Ο Αναγεννησιακός Kyrie

 Δεδομένης της προσωπικότητάς του, αυτό το χαρακτηριστικό ίσως να μην κάνει εντύπωση σε πολλούς. Ο Irving κρατάει το δικό του ημερολόγιο, λατρεύει την μουσική, παίζει σαξόφωνο, και έχει πάρει μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και musicals στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Μπορείτε να μας κάνετε follow σε twitter και instagram, καθώς επίσης και follow up στο κανάλι μας στο google news για να μη χάνετε τίποτα από τη ροή του site.

Κορυφαίες αποδόσεις , γρήγορες πληρωμές , καθημερινές προσφορές ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ρεπόρτερ Σακραμέντο: «Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ»!

02/05/23

Ρεπόρτερ Σακραμέντο: «Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ»!

Οι πληροφορίες εδώ και καιρό φέρνουν τον Σάσα Βεζένκοφ με το ένα πόδι στο Σακραμέντο,…

02/05/23

Τέλος ο Κοκόσκοφ από τους Νετς

02/05/23

Τέλος ο Κοκόσκοφ από τους Νετς

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο των Νετς αποτελεί ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μαζί με τους Τιάγκο…

02/05/23

Γκριν: «Έχασα πολύ σεβασμό για τον Σαμπόνις»

01/05/23

Γκριν: «Έχασα πολύ σεβασμό για τον Σαμπόνις»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση του Ντομάντας Σαμπόνις να μην δώσει…

01/05/23

Κάρι: «Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον Λεμπρόν»

01/05/23

Κάρι: «Είναι ξεχωριστό να ξέρεις ότι θα παίξεις με τον Λεμπρόν»

Ο Στεφ Κάρι μετά την επικράτηση των Ουόριορς κόντρα στους Κινγκς και την πρόκριση στην…

01/05/23

Χόλιντεϊ: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου»

01/05/23

Χόλιντεϊ: «Σκέφτομαι να αποσυρθώ όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου»

Ο Τζρου Χόλιντεϊ αποκάλυψε τις σκέψεις που κάνει για απόσυρση από την ενεργό δράση, μόλις…

01/05/23

Σκέψεις απόσυρσης από τον Χόλιντεϊ

30/04/23

Σκέψεις απόσυρσης από τον Χόλιντεϊ

Ο Τζρου Χόλιντεϊ εξετάζει όλα τα πλάνα για το μέλλον του, με την σκέψη απόσυρσης…

30/04/23

Πρόβλημα στους Νικς, εκτός για το Game 1 με Χιτ ο Ραντλ

30/04/23

Πρόβλημα στους Νικς, εκτός για το Game 1 με Χιτ ο Ραντλ

Χωρίς το βαρύ πυροβολικό τους θα παραταχθούν οι Νιου Γιορκ Νικς στο Game 1 κόντρα…

30/04/23